CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Un total de 9 persones han completat una nova edició del Mòdul C del Servei de Primera Acollida

Un total de 9 persones han completat una nova edició del Mòdul C del Servei de Primera Acollida

25/07/2023

El curs té l’objectiu de dotar a les persones nouvingudes de coneixements bàsics sobre la societat d’acollida. Aquest dimarts al matí, ha tingut lloc l’acte d’entrega de diplomes acreditatius a la sala polivalent de l'OAC Centre.

El Departament de Polítiques Migratòries de l'Ajuntament ha tornat a impartir el curs corresponent al mòdul C del Servei d'Acollida, centrat en el coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic.

En aquesta segona edició de 2023, un total de 9 persones nouvingudes d’origen marroquí han completat la formació i aquest dimarts al matí han recollit el seu diploma acreditatiu a la sala polivalent de l'Oficina d'Atenció Ciutadana Centre.

L'acte d'entrega ha comptat amb la presència de l'alcalde, José A. Montero; de la tècnica de Polítiques Migratòries, Anna Meca; i de la l’Agent d’Acollida, que ha fet tasques de traducció i acompanyament als usuaris/àries.

El mòdul C s’inclou en la formació requerida per aconseguir el Certificat d’Acollida, juntament amb el mòdul A (aprenentatge de la llengua) i el mòdul B (coneixements laborals). Un cop completats els tres mòduls, és possible aconseguir el Certificat d’Acollida, un document que facilita l’emissió dels informes d’estrangeria des del Consistori.

Les persones que han completat el curs han conegut la història de Montornès, i han tractat temes com l’habitatge, el procés migratori, les polítiques d’igualtat, l’educació o la convivència.  A més, ha rebut la visita de diversos agents municipals com un policia, la tècnica d’Educació, l’arxiver municipal o l’agent d’Igualtat.

Arxivat a: Ciutadania
Els i les participants del curs amb el seu certificat.
L'alcalde, José A. Montero, ha entregat els certificats acreditatius del Mòdul C.
Un moment de l'acte d'entrega de certificats del Mòdul C.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona