CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Subvencions per a entitats que promoguin l’associacionisme, la participació ciutadana, la convivència i el civisme

Subvencions per a entitats que promoguin l’associacionisme, la participació ciutadana, la convivència i el civisme

12/07/2023

Per primera vegada, l’Ajuntament destinarà ajudes a les entitats que organitzin activitats i projectes que potenciïn processos participatius al poble, promoguin el teixit comunitari i fomentin la responsabilitat social i la solidaritat, entre altres aspectes. S’hi destinaran 5.000 euros. El termini per presentar-s’hi finalitzarà el 23 d’agost.

El Departament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament ha obert una nova línia de subvencions per a entitats locals sense ànim de lucre que promoguin l’associacionisme, la participació ciutadana, la convivència i el civisme.

És el primer any que el Consistori convoca els ajuts, centrats en activitats i projectes que comportin processos participatius, fomentin les relacions entre el veïnat i promoguin la responsabilitat social i la solidaritat a l’espai públic. També hi tindran cabuda accions per a l’empoderament de les associacions i la millora del seu funcionament. D’aquesta manera, seran subvencionables campanyes de sensibilització, jornades, tallers, intervencions artístiques a l’espai públic, processos participatius o formacions, entre d’altres.

Les entitats que vulguin optar a les subvencions hauran d’estar inscrites al Registre Municipal d’Associacions, entre altres requisits que estan detallats a les bases, disponibles a l’enllaç adjunt. Els ajuts són incompatibles amb qualsevol altre que l’Ajuntament hagi atorgat a l’entitat pel mateix projecte. Tampoc s’admetran activitats que tinguin únicament un caràcter festiu.

L'Ajuntament destinarà un total de 5.000 euros a la convocatòria.

El termini de presentació de sol·licituds ha començat aquest dimecres 12 de juliol i finalitzarà el 23 d’agost. Hi ha l’opció de fer-les en línia (a través de la instància genèrica del web municipal) o bé de manera presencial a l’OAC Centre i/o Nord amb cita prèvia i adjuntant la documentació corresponent. El Departament de Participació Ciutadana oferirà suport a les entitats que ho necessitin a través del correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) i el telèfon 93 572 11 70 (Ext. 1110).

Arxivat a: Ciutadania, General
Imatge: Freepik.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona