CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Teatre, música i gastronomia per passar les “Nits d’estiu a la romana” 2023

Teatre, música i gastronomia per passar les “Nits d’estiu a la romana” 2023

04/07/2023

L’onzena edició de la programació d’activitats començarà el 8 de juliol amb l’espectacle vivencial “Paraules que trenquen ossos”, de la companyia Pagans. També hi haurà un concert en format quartet de corda (15 de juliol) i el ja consolidat sopar romà “Convivium” (22 de juliol). Cal inscripció prèvia al web monsobservans.cat

El mes de juliol no seria el mateix sense les ja habituals "Nits d’estiu de la romana" al jaciment Mons Observans. Els ajuntaments de Montornès i Montmeló han tornat a treballar conjuntament per dissenyar una programació d’activitats a l’assentament.

La proposta, que arriba a l’onzena edició, començarà el dissabte 8 de juliol, a les 21 h, amb l’espectacle vivencial i semi itinerant Paraules que trenquen ossos, de la companyia Pagans. L'obra, recomanada per a majors de 12 anys, és una reflexió sobre les històries amagades al bosc.

Ja el 15 de juliol, la guitarrista clàssica Andrea Barato dirigirà un quartet de corda en un concert que inclourà peces de Johann Sebastian Bach i Enric Granados, entre d’altres.

Les activitats acabaran el 22 de juliol amb un dels plats fots de la programació: el sopar romà Convivium. Els i les comensals podran assistir a un sopar a la fresca amb dinamització teatral a càrrec de Kuanum i plats preparats pel restaurant Can Candelich i inspirats en la cuina de l’època.

Les propostes requereixen d’inscripció prèvia al web monsobservans.cat. Les entrades per a l’espectacle Paraules que trenquen ossos i el concert del quartet de corda tenen un preu de 5 euros, mentre que les del Convivium costen 20 euros.

Arxivat a: Cultura i festes
Imatge de la programació "Nits d'estiu a la romana".
Detall de la programació "Nits d'estiu a la romana".

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona