CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El joc de rol “Montornès Zombie” torna als carrers del poble

El joc de rol “Montornès Zombie” torna als carrers del poble

29/06/2023

Per segon any consecutiu, durant tota una nit, Montornès serà l’escenari d’un joc de rol en viu. Aquest dissabte, entre les 22 h i les 4 h tindran lloc diverses proves pels carrers del centre del poble amb persones disfressades de zombi, per la qual cosa s’avisa el veïnat que no s’espanti.

A partir de l’Assemblea Jove dels pressupostos participatius Kosmos 2023, aquest dissabte 1 de juliol se celebrarà la segona edició del joc de rol en viu Montornès Zombie.

Entre les 22 h i les 4 h, les persones participants (convenientment identificades) hauran de resoldre diverses proves pels carrer del centre del poble mentre fugen dels zombis.

L’activitat començarà a la plaça de Pau Picasso a les 22 h i acabarà al Centre Juvenil Sputnik cap a les 4 h de la matinada. Aquests dos punts, i també zones com l’Ajuntament i Can Xerracan, seran els espais on hi haurà més moviment durant la nit.

El Departament de Joventut ha distribuït cartells d’avís per diversos equipaments i establiments del centre per evitar ensurts al veïnat. Per a qualsevol incidència relacionada amb el joc també estarà operatiu el telèfon del departament, el 673 53 26 09.

Vols participar en el Montornès Zombie? El joc està obert a la participació de joves majors de 14 anys. Els menors d’aquesta edat hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta. Per inscriure’s a l’activitat cal adreçar-se al web de Joventut Montornès. En funció de les bonificacions, el preu de la inscripció oscil·la entre els 15 i els 25 euros. Per a més informació podeu adreçar-vos al WhatsApp 673 532 609, al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e), o a les xarxes socials de Joventut Montornès.

Nova edició del Túnel del Terror de Montornès

També dins de les activitats dels pressupostos Kosmos 2023, un dia abans, el 30 de juny, el grup impulsor del Túnel del Terror Montornès realitzarà el seu nou espectacle, anomenat Retiro Espiritual Menoff. Hi haurà passis entre les 22 i les 1 h. Podeu reservar les entrades gratuïtes a l’Instagram o Facebook de l’activitat.

Arxivat a: Joventut
Cartell de l'activitat.
Cartell de l'activitat.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona