CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Curs de primers auxilis per a les entitats, en el marc del programa “Les entitats al dia”

Curs de primers auxilis per a les entitats, en el marc del programa “Les entitats al dia”

22/06/2023

La sessió és gratuïta i tindrà lloc el 8 de juliol, de 9.30 a 13.30 h, a l’Hotel d’Entitats. Les inscripcions es poden fer a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

El Departament de Participació Ciutadana ha programat la darrera acció formativa del trimestre del projecte Les entitats al dia, adreçat al teixit associatiu de Montornès.

Es tracta d’un curs de primers auxilis amb suport vital bàsic. L’objectiu és dotar-les d’eines per poder fer una primera intervenció en cas de ser necessari, en possibles situacions de risc durant el desenvolupament de les activitats de les pròpies entitats o d’esdeveniments multitudinaris en què participin.

Els continguts inclouen l’exploració i diagnòstic del pacient, així con tècniques sanitàries i coneixement del material necessari per a l'atenció en casos com obstruccions respiratòries, traumatismes, cremades, lipotímies, reaccions al·lèrgiques, etc.

La formació és gratuïta i tindrà lloc el dissabte 8 de juliol de 9.30 a 13.30 h a l’Hotel d’Entitats. Les inscripcions es poden formalitzar al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Formació a mida per al teixit associatiu

El programa Les entitats al dia funciona des del 2015 amb l’objectiu d’ajudar les entitats a millorar la seva gestió funcional i la dels projectes que desenvolupen. Inclou accions formatives, assessorament i acompanyament.

L’oferta formativa es crea a partir de les necessitats detectades pels departaments municipals i de les demandes de les mateixes entitats. En aquesta edició s’han ofert formacions sobre gestió documental i econòmica, i sobre igualtat. 

Arxivat a: Ciutadania
"Les entitats al dia" 2023
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona