CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Montornès se suma a la campanya "Món Local Refugi"

Montornès se suma a la campanya "Món Local Refugi"

20/06/2023

Un any més, l'Ajuntament se suma a les accions impulsades pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per donar suport a les víctimes de desplaçaments forçats.

Cada 20 de juny es commemora el Dia Mundial de les Persones Refugiades, una data instaurada per les Nacions Unides l’any 2001 per treure de l’oblit la dramàtica situació de milions de persones desplaçades forçosament, sol·licitants d’asil i apàtrides.

Enguany l’Ajuntament de Montornès s’ha sumat a la campanya Món Local Refugi, una iniciativa del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. El projecte va néixer el 2015 amb l’objectiu de coordinar aportacions dels ens locals a favor de la població refugiada i desplaçada de manera forçosa, tant en els països d’origen i primera acollida com en les rutes de fugida.

Properes accions al municipi

A l’entorn del Dia Mundial de les Persones Refugiades, en les properes setmanes es duran a terme diverses accions relacionades. Fins a finals de juny, la Biblioteca acollirà el Racó de la persona refugiada, un espai amb material bibliogràfic i recursos digitals sobre la matèria.

A més, l’Ajuntament farà una crida al veïnat, professionals municipals i associacions per participar en la campanya Persones refugiades, avui que tindrà lloc a Montornès durant la tardor.

Arxivat a: Cooperació
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona