CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Informació i inscripcions per a les extraescolars del curs 2023-24

Informació i inscripcions per a les extraescolars del curs 2023-24

20/06/2023

Aquesta setmana es duen a terme a les escoles d’infantil i primària sessions informatives sobre l’oferta conjunta d’activitats extraescolars organitzades per les AMPA per al proper curs. N’hi ha més d’un centenar obertes als infants amb independència de l’escola a la qual assisteixen.

Les AMPA de les escoles d’infantil i primària, amb el suport de l’Ajuntament i en el marc del Pla Educatiu d’Entorn, han treballat en l’elaboració d’una oferta d’activitats extraescolars conjunta per al curs 2023-24.

N'hi ha més d’un centenar que toquen diversos àmbits com l’esport, la ciència i la tecnologia, els idiomes, el reforç educatiu, les arts o el lleure.

Totes les activitats són obertes a qualsevol infant del municipi amb independència de l’escola on estudiï. D’aquesta manera, s’amplien les opcions per als infants i s’afavoreix la interrelació entre l’alumnat dels centres.

Les inscripcions i les trobades informatives han començat aquesta mateixa setmana de forma coordinada entre tots els centres. Podeu consultar-les en el document adjunt. 

Les extraescolars, una proposta compartida 

Les activitats extraescolars constitueixen una oportunitat de relació i complement del procés d’aprenentatge. Al darrer Consell Escolar Municipal es van recollir propostes per millorar l’accés a les activitats unificant els períodes d’inscripció, potenciar les extraescolars al migdia, coordinar les reunions de presentació de les extraescolars, fer-ne una difusió conjunta i vetllar per la contractació de monitoratge de qualitat.

Arxivat a: Educació, Infància
Imatge de promoció de les activitats extraescolars del curs 2023-24

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona