CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Finalitza un nou curs d’alfabetització del Servei de Primera Acollida

Finalitza un nou curs d’alfabetització del Servei de Primera Acollida

15/06/2023

Un total de 35 persones han seguit una formació de castellà instrumental que ha tingut lloc al Centre Juvenil Satèl·lit entre l’octubre de l’any passat i aquest mes de juny.

El Servei de Primera Acollida de l’Ajuntament ha posat el punt i final a una nova edició del curs d’alfabetització que ofereix a persones que es volen iniciar en la lectoescriptura i mai han estat alfabetitzades, amb l’objectiu de proporcionar-los eines suficients per poder comunicar-se amb la comunitat.

Enguany un total de 35 persones han seguit la formació, de 105 hores lectives, iniciada l’octubre de l’any passat i finalitzada aquest mes de juny. Els i les participants s’han dividit en tres grups, en funció del nivell de dificultat dels continguts. Les 7 que han superat el tercer grau podran continuar els estudis de llengua castellana al Centre de Formació d’Adults Marinada, ubicat a l’Institut Vinyes Velles.

Aquesta vegada hi ha hagut 33 alumnes d’origen estranger (Marroc, Senegal i Gàmbia) i 2 d’origen espanyol. D’aquests/es, 31 són dones i 4 homes.

L’acte de cloenda del curs va tenir lloc ahir dimecres al matí al pati del Centre Juvenil Satèl·lit, on s’han fet les classes. La trobada va comptar amb la presència de l’alcalde en funcions, José A. Montero, i del regidor delegat de l’Àrea d’Acció Social en funcions, Jordi Delgado. La cloenda va incloure un esmorzar elaborat per l'alumnat, amb pastissos i begudes típiques dels seus països d'origen.

Arxivat a: Ajuntament
Foto de grup amb l'alumnat del curs; l'alcalde en funcions, José A. Montero; el regidor delegat de l’Àrea d’Acció Social en funcions, Jordi Delgado; la tècnica de Polítiques Migratòries, Anna Meca; i la professora del curs, Míriam González.
Un moment de l'acte.
Un moment de l'acte.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona