CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Facilitant el pas de primària a secundària a través de l’esport

Facilitant el pas de primària a secundària a través de l’esport

08/06/2023

Més de 400 infants de 6è de les escoles i de 1r d’ESO dels instituts han compartit dues jornades dedicades al bàsquet. La iniciativa, que ha comptat amb la col·laboració del CB Vila de Montornès, els ha permès establir relacions de col·laboració i coneixença a través de l'esport.

Els centres educatius de primària i secundària de Montornès han celebrat dues jornades esportives amb l’alumnat de 6è de primària i de 1r d'ESO. Hi han participat més de 400 alumnes. La primera jornada va ser el 28 de maig i la segona aquest mateix dijous 8 de juny. Ha estat la primera vegada que s’ha dut a terme una experiència d’aquest tipus que ha permès l’alumnat que l’any vinent iniciarà l’ESO a l’institut relacionar-se amb alumnes que ja hi són.

L’esport escollit ha estat el bàsquet i l’espai la Zona Esportiva Municipal Les Vernedes. Els equips han estat formats per alumnes dels diversos centres que han establert relacions de col·laboració i coneixença a través de partidets i jocs relacionats amb l'esport de la cistella. La iniciativa ha comptat amb la col·laboració del Club Bàsquet Vila de Montornès. L’Ajuntament també hi ha donat suport amb la cessió de l’espai i l'aportació de material.

La proposta forma part del Pla Educatiu d’Entorn de Montornès i es preveu que tingui continuïtat durant els propers cursos juntament amb altres accions que afavoreixin la interrelació entre l’alumnat de tots els centres.

Arxivat a: Educació, Esports
Jocs i interacció a la Zona Esportiva Municipal Les Vernedes
Practicant bàsquet al pavelló
Alumnes participants a les jornades
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona