CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Sant Joan esportiu amb el torneig de futbol Polígono League

Sant Joan esportiu amb el torneig de futbol Polígono League

06/06/2023

Un grup de joves que fan ús dels centres juvenils Sputnik i Satèl·lit han organitzat una competició de futbol els dies 21 i 22 de juny al Cruyff Court de Montornès. Les persones de 12 a 17 anys que s’hi vulguin apuntar han de presentar l’autorització corresponent al Satèl·lit abans del 12 de juny. L'activitat compta amb el suport del Departament de Joventut.

Els dies 21 i 22 de juny, dins de les activitats de Sant Joan 2023, el Cruyff Court ubicat al parc socioesportiu de Montornès Nord acollirà el Polígono League. Es tracta d’un torneig de futbol organitzat per joves que utilitzen els centres juvenils Sputnik i Satèl·lit i que compta amb el suport del Departament de Joventut de l’Ajuntament.

La competició es desenvoluparà al llarg dels dos dies, de 18 a 21 h, i tindrà dues categories: una de 1r a 3r d’ESO i una altra de 4t a 17 anys.

Les persones que s’hi vulguin apuntar han d’emplenar l’autorització que hi ha disponible al web joventut.montornes.cat/inscripcions i entregar-la al Centre Juvenil Satèl·lit abans del 12 de juny. La inscripció és gratuïta.

Arxivat a: Esports, Joventut
Cartell de l'activitat.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona