CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Tot preparat per a l’obertura de les piscines d’estiu

Tot preparat per a l’obertura de les piscines d’estiu

02/06/2023

Per segon any consecutiu les piscines municipals obriran 15 dies abans del que és habitual, és a dir, el dimarts 6 de juny. L’horari serà de dimarts a diumenge. A més, fins al 16 de juny romandran obertes les inscripcions als cursos de natació que tindran lloc aquest estiu a la piscina coberta.

Les piscines municipals del Complex Esportiu Municipal Les Vernedes ja estan preparades per tornar a obrir les seves portes el 6 de juny. Novament, aprofitant les jornades intensives dels centres educatius, s’ha avançat l’obertura de l’espai 15 dies. Enguany, degut a les restriccions per la declaració de l’estat d’excepcionalitat amb motiu de la sequera s’han realitzat millores per tal de regar la gespa amb aigua fretica no potable.

L’horari d'obertura de les piscines serà de dimarts a diumenge, de 10.30 a 20 h, de manera ininterrompuda.

El preu de l’entrada oscil·la entre els 4 i els 10 euros, amb bonificacions per a les persones residents a Montornès i per als majors de 29 anys en situació d’atur. També hi ha l’opció d’adquirir diversos abonaments. Els infants de fins a 5 anys i els usuaris del CEM Les Vernedes tenen entrada gratuïta.

Termini per apuntar-se als intensius de natació

A banda de a les piscines exteriors, aquest estiu també hi haurà activitat a la piscina coberta amb els cursos intensius. Entre el 26 de juny i el 27 de juliol s’oferiran sessions per a infants de 3 a 8 anys i per a persones adultes.

El termini d’inscripció a les formacions finalitzarà el 16 de juny al web del CEM Les Vernedes. Les places són limitades. Per a més informació podeu trucar al telèfon 93 568 69 07 o enviar un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Esports
Piscines municipals d'estiu a Montornès.
.
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona