CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Preinscripcions als espais infantils La Peixera i Pintor Mir, i a la Cova del Joc

Preinscripcions als espais infantils La Peixera i Pintor Mir, i a la Cova del Joc

02/06/2023

Del 5 al 16 de juny romandrà obert el termini de preinscripcions per a les activitats dels centres infantils La Peixera i Pintor Mir per al proper curs. També es podrà realitzar la preinscripció per a l’espai familiar La Cova del Joc.

Els centres infantils La Peixera i Pintor Mir, i l'espai La Cova del Joc, obren el termini de preinscripcions per al curs 2023-24. Es poden fer emplenant un senzill formulari que permetrà ajustar oferta i demanda, abans de fer les inscripcions definitives.

En cas que hi hagi més demanda que places disponibles en algun dels espais, es durà a terme un sorteig. Les preinscripcions es podran fer del 5 al 16 de juny i les inscripcions amb les places definitives assignades es duran a terme durant el mes de juliol. 

Aprendre i créixer jugant

Tant el Centre infantil La Peixera com Pintor Mir acullen propostes pensades per potenciar el desenvolupament de cada nen i nena fins als 12 anys a través del joc en un clima de proximitat i complicitat. Els grups es distribueixen per edats per adequar les activitats i jocs a cada moment. Els pares i les mares també hi tenen cabuda amb sessions i tallers de caire familiar.

La Cova del Joc s’adreça a famílies amb infants de fins a 6 anys i té lloc els dimarts, dimecres i dijous, de 17 a 19 h, a les instal·lacions del Centre Infantil Pintor Mir.

Arxivat a: Educació, Infància
Imatge de promoció de les preinscripcions
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona