CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > AVÍS: Obres de manteniment del paviment a l’av. de la Mare de Déu de Montserrat i el passatge d’Amgala

AVÍS: Obres de manteniment del paviment a l’av. de la Mare de Déu de Montserrat i el passatge d’Amgala

30/05/2023

Les actuacions tindran lloc entre aquest dimecres 31 de maig i el dijous 1 de juny. L’av. de la Mare de Déu de Montserrat quedarà tallada al trànsit en el tram comprès entre els carrers dels Pins i del Pedró. Els mateixos dies, el passatge d’Amgala també estarà tallat als vianants.

Aquest dimecres 31 de maig i el dijous 1 de juny, l’Ajuntament durà a terme treballs de manteniment del paviment al ptge. d’Amgala del Sàhara i al tram de l’av. de la Mare de Déu de Montserrat comprès entre els carrers dels Pins i del Pedró.

Les obres van a càrrec de l’empresa Rogasa Construcciones y Contratas, SA i tenen un pressupost de 47.977,92 € IVA inclòs. 

En el tram de l’av. de la Mare de Déu de Montserrat es fresarà la capa d’aglomerant existent i se'n durà a terme la reposició.

En el cas del tram del ptge. d'Amgala del Sàhara, a les zones afectades per les arrels dels arbres que han aixecat el paviment es farà una actuació prèvia d’excavació per sanejar i compactar el terra. Posteriorment, es realitzarà també el fresat de la capa d’aglomerant existent i es reposarà el paviment mitjançant una nova capa. 

Afectacions 

- El dimecres 31/05 el trànsit quedarà tallat a l’av. de la Mare de Déu de Montserrat en el tram comprès entre el c. dels Pins i el c. del Pedró. Els accessos als guals quedaran prohibits de 8 a 20 h.  Hi haurà afectació a tot l’aparcament d’aquest tram de l’avinguda, que se senyalitzarà amb antelació per la policia. 
- El dimecres 31/05 i dijous 01/06, el passatge d’Amgala del Sàhara estarà tallat al pas de vianants.

Arxivat a: Ajuntament, Territori, Via pública
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona