CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Nova col·laboració entre l’Ajuntament i el Circ Raluy Legacy

Nova col·laboració entre l’Ajuntament i el Circ Raluy Legacy

29/05/2023

Un any més, i ja en són set, el Consistori i l'històric circ han signat un conveni per promoure l’assistència de persones usuàries dels Serveis Socials i del públic general a l’espectacle. Hi haurà funcions de l'obra “In Art We Trust” entre el 30 de juny i el 2 de juliol, al recinte firal.

Després de voltar arreu d’Espanya amb el xou In Art We Trust, el Circ Raluy Legacy torna a Montornès per fer una petita pausa abans de reprendre la gira.

Per setè any, l’Ajuntament i el Circ Raluy Legacy han signat un conveni de col·laboració per facilitar l’accés al circ a la ciutadania. Aquest dilluns ambdues parts han formalitzat la signatura del document a la Casa Consistorial. La trobada ha comptat amb la presència de l’alcalde en funcions, José A. Montero; la codirectora del Circ Raluy, Louisa Raluy; i la regidora en funcions de Cultura i Festes, Mercè Jiménez.

A l’acte, Raluy ha obsequiat l’alcalde amb un exemplar del llibre La vida es un circo, d’Emily Raluy.

En els darrers dies la companyia s’ha instal·lat al recinte firal de Montornès. Enguany representaran l’espectacle que van estrenar l’any passat, anomenat In Art We Trust, tot i que amb algunes novetats.

Horaris de l’espectacle:

  • Divendres 30 de juny, a les 20.30 h. Dia de l’espectador.
  • Dissabte 1 de juliol, a les 20.30 h.
  • Diumenge 2 de juliol, a les 18 h.

Facilitats per accedir a les funcions

De nou, en virtut del conveni de l’Ajuntament amb el Circ Raluy Legacy s’ha designat un número d’entrades per a persones vulnerables usuàries dels Serveis Socials. També, s’han posat a disposició de la ciutadania un total de 600 cupons 2x1 que seran bescanviables a la taquilla. Les persones jubilades també es podran beneficiar d’aquesta promoció.

Per aconseguir un dels vals 2x1 caldrà adreçar-se a les taquilles del circ.

A banda de a les taquilles, també hi ha l’opció d’adquirir les entrades al web de la companyia.

Arxivat a: Cultura i festes
L'alcalde en funcions, José A. Montero; la codirectora del Circ Raluy, Louisa Raluy; i la regidora en funcions de Cultura i Festes, Mercè Jiménez.
Un moment de la signatura del conveni.
La codirectora del Circ Raluy, Louisa Raluy, ha obsequiat l'alcalde en funcions amb un exemplar del llibre "La vida es un circo", d’Emily Raluy.
Cartell de l'espectacle.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona