CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > AVÍS: Obres de conservació, manteniment i reparacions puntuals de l’asfalt

AVÍS: Obres de conservació, manteniment i reparacions puntuals de l’asfalt

26/05/2023

Les actuacions tindran lloc entre el dilluns 29 i el dimarts 30 de maig. No es preveu cap tall de circulació però pot haver afectacions puntuals en el trànsit i l’aparcament de vehicles en alguns trams.

En els propers dies l’Ajuntament posarà en marxa diverses actuacions de reparació i manteniment de l’asfalt a prop d’una desena de punts del poble que tenen el paviment degradat pel pas del temps i el seu ús.

El dilluns 29 de maig es realitzaran obres al Vial Nord i als carrers d’Antonio Machado, de Carles Riba i de les Tres Creus. També es repararà un tram d’asfalt del pont de l’avinguda de la Llibertat que passa sobre el riu Mogent, sense previsió de talls de trànsit però amb afectacions en un dels dos carrils de circulació.

A l’endemà, el dimarts 30 de maig, es duran a terme treballs al carrer de Miquel Martí i Pol i al pas elevat del carrer del Consell de Cent. A més, es farà una reparació d’un tram del carrer del Montseny, que romandrà tallat al trànsit durant l’execució de les feines. Aquell mateix dia també s’efectuaran obres a la zona de cautxú que hi ha al parc dels Gegants.

Segons les previsions, els treballs finalitzaran el mateix dimarts 30 de maig. Hi haurà afectacions en alguns trams d’aparcament que seran senyalitzats amb antelació.

El pressupost de les obres en el seu conjunt és de 41.183,57 euros amb IVA. L’empresa REHAC, S.A durà a terme les feines.

Arxivat a: Territori, Via pública
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona