CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Diversitat festiva, a través del +30 Kosmos

Diversitat festiva, a través del +30 Kosmos

18/05/2023

El 3 de juny, Montornès acollirà una jornada festiva inclusiva i dedicada a la diversitat funcional. Inclourà la I Fira d’Entitats per a la Diversitat Funcional, amb iniciatives de diverses poblacions del Vallès.

El grup Diversitat Festiva, sorgit de la 1a Edició del + 30 Kosmos, ultima la preparació d’una jornada lúdica en família, amb activitats adaptades i de sensibilització pensades perquè tothom en pugui gaudir independentment de la seva condició.

Entre les activitats programades, hi ha una gimcana per posar a prova els cinc sentits, un espectacle de bombolles, i una festa Holi amb l'actuació de DJ's inclusius. Les propostes es desenvoluparan el 3 de juny, a partir de les 17 h a la plaça de Pau Picasso. 

I Fira d'Entitats per a la Diversitat Funcional

La jornada també encabirà la I Fira d'Entitats per a la Diversitat Funcional. L’espai donarà visibilitat a diverses iniciatives que s'estan impulsant a diferents poblacions del Vallès per aconseguir un món més just i empàtic per a les persones amb diversitat funcional o condicions diverses.

Les activitats seran gratuïtes i no requereixen inscripció.

La jornada està coordinada pels departaments de Participació Ciutadana i Convivència de l'Ajuntament i compta amb la col·laboració de l'Associació DiverMON, l'Associació AMACAT, l'Associació Un Toc de Festa  i la Fundació ECOM.

Arxivat a: Ciutadania, Igualtat, +30 Kosmos
Diversitat festiva

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona