CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Un estiu carregat de sortides i tallers per a joves

Un estiu carregat de sortides i tallers per a joves

17/05/2023

Entre el juny i el juliol el jovent podrà participar en diverses propostes sorgides dels pressupostos participatius Kosmos 2023 del Departament de Joventut. El termini de preinscripcions finalitzarà el 31 de maig, i el 2 de juny es farà un sorteig amb aquelles activitats que tinguin més sol·licituds que places.

El Departament de Joventut de l’Ajuntament ha publicat el llistat d’excursions i tallers que durà a terme entre el juny i el juliol dins de la programació Estiu Jove. Són un total de 8 activitats independents, la major part de les quals el mateix jovent va proposar, votar i liderar a partir de l’Assemblea Jove dels pressupostos participatius Kosmos 2023.

Enguany s’ha incrementat el nombre de tallers al Centre Juvenil Sputnik. Es manté el tecnològic de l’any passat (tall làser, creació d’apps, impressió 3D i robòtica) si se n’afegeixen dos de nous: un de cuina de supervivència adreçat a adolescents i un altre d’astronomia per a joves de 12 a 30 anys.

Quant a les sortides, se n’ha doblat la quantitat per tal d’arribar al màxim públic possible. Així, hi haurà dos dies d’excursions a cadascuna de les destinacions de l’any passat: Illa Fantasia, Water World i Tibidabo. Els i les joves només podran apuntar-se a un dels dos dies. Com a novetat, s’han afegit sortides a un Làser Tag amb bolera i a Naturlandia.

El preu de cada taller és de 5 euros per persona, mentre que el de les sortides dependrà de cadascuna. Les persones que s’hi vulguin apuntar ho podran fer fins al 31 de maig presencialment al Centre Juvenil Sputnik (de dimarts a divendres, de 16 a 20 h). El 2 de juny es realitzarà un sorteig entre aquelles activitats que tinguin més preinscripcions que places disponibles. El Departament de Joventut publicarà el llistat d’adjudicació de les places el 5 de juny al web joventut.montornes.cat i obrirà el període d’inscripcions.

El detall de les activitats és el següent:

  • Taller de cuina de supervivència: 26 de juny i 3, 10 i 17 de juliol.
  • Sortides a Illa Fantasia: 27 de juny i 11 de juliol.
  • Taller tecnològic: 28 de juny i 5, 12 i 19 de juliol.
  • Taller d’astronomia: 28 de juny i 5, 12 i 19 de juliol.
  • Sortides al Tibidabo: 29 de juny i 20 de juliol.
  • Sortides a Waterworld: 4 i 18 de juliol.
  • Sortida al Làser Tag + Bolera: 6 de juliol.
  • Sortida a Naturlandia: 13 de juliol.
Arxivat a: Joventut
Imatge de la programació.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona