CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Preinscripcions per al curs 2023-24 de la Llar d’Infants Pública El Lledoner

Preinscripcions per al curs 2023-24 de la Llar d’Infants Pública El Lledoner

04/05/2023

El termini serà del 8 al 19 de maig. El tràmit de preinscripció s’ha de fer preferentment de forma telemàtica amb el formulari i la documentació disponible a l’enllaç adjunt.

Del 8 al 19 de maig romandrà obert el termini de preinscripcions per al curs 2023-24 de la Llar d’Infants Pública El Lledoner.

L’oferta educativa per al curs 2023-24 és de 14 places per al grup de nadons a partir de 16 setmanes, 22 per als grups de 1-2 anys, i 10 per als grups de 2-3 anys. Aquesta oferta, però, pot variar en funció de la demanda. També hi ha 6 places reservades per a infants amb necessitats especials. La capacitat total del centre és de 82 places.

Escola inclusiva i integradora

La filosofia de treball de la llar d’infants té des de sempre un marcar caràcter inclusiu i integrador. El respecte a les característiques de l’infant, la tolerància, l’empatia i l’afecte són alguns dels valors que fonamenten el projecte educatiu. La metodologia es basa en la descoberta, el moviment lliure, el joc i l’experimentació a través dels sentits, partint dels interessos dels infants. L’objectiu és acompanyar l’infant en el seu desenvolupament integral com a persona.

Les dinàmiques incorporen projectes com el de “llum i foscor” i l’hort. El centre també ofereix servei de menjador, amb cuina pròpia i productes ecològics i de proximitat, i servei d’acollida de matí i de tarda.

El tràmit de preinscripció per al curs 2023-24 serà preferentment telemàtic i estarà disponible del 8 al 19 de maig. Cal presentar el formulari i la documentació a l’enllaç adjunt. En els casos que no hagi estat possible fer la tramitació per Internet es podrà demanar cita prèvia per fer la preinscripció presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (Centre o Nord).

Arxivat a: Educació, Infància
Activitat a l'hort de la Llar d'Infants
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona