CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Renovació de la xarxa d’aigua al passatge de Vallromanes

Renovació de la xarxa d’aigua al passatge de Vallromanes

14/04/2023

L’empresa pública GIACSA posarà en marxa el dilluns 17 les obres de renovació de la xarxa d’aigua potable al passatge de Vallromanes i un tram del carrer de Rafael Alberti. Els treballs tenen una durada prevista de quatre setmanes. Hi pot haver talls puntuals en el subministrament que GIACSA comunicarà amb antelació al veïnat afectat.

Aquest dilluns 17 d’abril s’inicien les obres de renovació de la xarxa d’aigua potable al passatge de Vallromanes i a una part del carrer de Rafael Alberti.

Els treballs, a càrrec de l’empresa GIACSA, formen part del Pla de Reposició i Millores de l’any 2023 i inclouen el canvi del tub actual, la instal·lació d’un hidrant, la renovació de les escomeses i el relligat de la xarxa a la confluència del passatge amb el carrer de Vallromanes.

La durada prevista de les feines és de quatre setmanes, durant les quals no es preveu haver de tallar el carrer. També es facilitarà l’entrada dels vehicles a les parcel·les quan sigui necessari. GIACSA comunicarà amb antelació al veïnat afectat possibles talls puntuals en el servei de subministrament d’aigua.

Arxivat a: Territori, Via pública
Passatge de Vallromanes
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona