CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Calendari de preinscripcions als estudis postobligatoris

Calendari de preinscripcions als estudis postobligatoris

06/04/2023

Durant l'abril i el maig s'obriran els diferents períodes de preinscripcions per a l'oferta de formacions postobligatòries que es cursen a Montornès. Entre les propostes hi ha batxillerat, cicles de formació professional i PTT.

Amb el tercer trimestre encetat, arriba el període de preinscripcions als estudis postobligatoris per al curs 2023-24. A Montornès s'ofereixen diverses opcions que s'ajusten als diferents itineraris educatius que els i les joves poden triar segons el seu plantejament de futur.

Així doncs, al poble es pot cursar:

  • Batxillerat a l'Institut Vinyes Velles amb les modalitats Científic i Tecnològic, Social i Humanístic i BatxiBac. El període de preinscripció serà del 19 al 25 d'abril.
  • Pla de Transició al Treball (PTT) a l'Institut Marta Mata. Hi ha dues modalitats: Auxiliars d’Hoteleria (Cuina i Serveis de Restaurant i Bar) i Auxiliars de Fabricació Mecànica i d’ajust i soldadura. El termini de preinscripció serà del 2 al 12 de maig.
  • Cicles Formatius de Grau Mitjà (CFGM), també a l'Institut Marta Mata, ubicats a l'Escola d'Hoteleria del Vallès Oriental (EHVO). En aquest cas també s'ofereixen dues formacions: CFGM de Cuina i gastronomia i CFGM de Serveis en restauració. Les preinscripcions es podran fer del 12 al 18 d'abril per a l'alumnat amb continuïtat d'escolarització, i del 9 al 15 de maig per a la resta.

A l'EHVO es promou l’aprenentatge a través de la pràctica i per això disposa del restaurant pedagògic El Molí on l'alumnat entra en contacte amb la professió. Cada cicle té una durada de 2.000 hores de formació (1.650 lectives en un centre educatiu i 350 pràctiques) distribuïdes en dos cursos acadèmics.

L'11 d'abril el veïnat podrà visitar les instal·lacions de l'EHVO en una jornada de portes obertes. Cal inscriure's prèviament a través d'aquest enllaç.

Suport a la tramitació de beques del Ministeri d’Educació

Fins al 27 de maig romandrà obert el període de sol·licituds de les beques del Ministeri d'Educació i Formació Professional dels ensenyaments postobligatoris. 

Totes aquelles famílies que necessitin suport a l'hora de realitzar el tràmit poden posar-se en contacte amb el Departament d'Educació de l'Ajuntament a través del telèfon 93 572 11 70 extensió 6 o bé per correu electrònic a l'adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) i demanar cita prèvia.

Arxivat a: Educació
(Imatge: freepik)
Informació dels CFGM de l'EHVO.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona