CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Cursos d’àrab per a infants i persones adultes

Cursos d’àrab per a infants i persones adultes

04/04/2023

Fins al 14 d’abril, les persones que vulguin aprendre l'àrab o bé consolidar-ne els coneixements podran apuntar-se a quatre cursos que començaran el 24 del mateix mes i s’allargaran fins al juny. Es tracta d’una prova pilot per valorar la possibilitat d’incorporar les sessions al programa d’extraescolars de l’any que ve.

Els departaments d’Educació i Polítiques Migratòries de l’Ajuntament han posat en marxa una programació de cursos d’àrab adreçats a infants i persones adultes. Diverses famílies interessades van exposar la proposta a la darrera trobada del Consell Escolar Municipal.

Els cursos són oberts al públic general, tot i que estan especialment adreçats a nens/es, joves i adults/es que tenen l’àrab com a base de la seva llengua materna. L’objectiu de la formació és consolidar els coneixements de la llengua parlada en l’àmbit familiar per assegurar la bona assimilació de la resta d’idiomes tractats a l’escola, així com donar oportunitats d’aprenentatge de l’àrab a qualsevol persona que hi estigui interessada.

Les sessions començaran el 24 d’abril i es perllongaran fins a mitjans de juny. Les classes són gratuïtes i suposen una prova pilot que servirà per valorar la incorporació de les mateixes a la programació d’activitats extraescolars del curs vinent.

Els horaris, grups i espais dels cursos són els següents:

  • Dilluns, de 17 a 18.30 h, a la Biblioteca: Infants de 1r i 2n de primària.
  • Dimarts, de 10.15 a 12.15 h, al Casal de Cultura: Persones adultes.
  • Dimecres, de 17 a 18.30 h, a l'Escola Palau d’Ametlla: Infants de 3r i 4t de primària.
  • Dijous, de 17 a 18.30 h, a la Biblioteca: Infants de 5è i 6è de primària.

El termini d’inscripció als cursos finalitzarà el 14 d’abril. Per formalitzar les sol·licituds cal adreçar-se presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana Centre (c. de Sant Isidre, 11-13) o bé a l’Oficina d’Atenció Ciutadana Nord (c. de las Hermanas de la Virgen Niña, 2) amb la butlleta emplenada. En aquest cas la cita prèvia no és necessària. També hi ha l’opció d'omplir el formulari en línia disponible a montornes.cat/cursarab

Les places són limitades i en cas de superar-ne el límit es realitzarà un sorteig.

Arxivat a: Educació
Cartell de l'activitat.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona