CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Termini de sol·licitud d’ajuts per a les activitats de lleure a l’estiu

Termini de sol·licitud d’ajuts per a les activitats de lleure a l’estiu

09/03/2023

El termini romandrà obert del 14 al 30 de març (ambdós inclosos). La sol·licitud es pot presentar telemàticament a través de l’enllaç montornes.cat/ajutsestiu.

Un any més, l’Ajuntament de Montornès obre la convocatòria d’ajuts per a les activitats infantils d’estiu programades des dels departaments municipals d’Infància i Esports, així com per als campus de les entitats esportives del poble.

Els ajuts es podran tramitar del 14 al 30 de març (ambdós inclosos) de la següent manera:

  • Tramitació en línia: Per fer-ho cal tenir el certificat idCAT o l’idCAT mòbil. La presentació es realitza mitjançant una instància genèrica i adjuntant la sol·licitud d’ajut per a les activitats d’estiu emplenada i acompanyada de la documentació requerida. En cas de dificultat es pot trucar al Departament de Serveis Socials (telèfon 935721170 ext. 3). 
  • Presencialment amb cita prèvia al Departament de Serveis Socials al telèfon 93 572 11 70 Ext:3 i dins del termini establert (del 14 al 30 de març). 

Com en anys anteriors, la Fundació Probitas col·labora amb l’Ajuntament donant suport als ajuts de menjador. La quantia de l’ajut es valorarà un cop feta la inscripció a les activitats i en funció de la demanda i de la resolució de l’ajut global concedit.

Durant els propers dies es difondran a través de les escoles les propostes municipals per a l’estiu. Entre les opcions, hi ha dos casals municipals de vacances (un esportiu i un de lleure), i les tradicionals colònies que dinamitza l’Esplai Panda. De forma excepcional, els ajuts per a les colònies es podran sol·licitar en funció del termini d’inscripció que s’estableixi per a aquesta activitat.

Arxivat a: Educació, Esports, Infància
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona