CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Montornès reitera la solidaritat amb Ucraïna en el primer aniversari de la guerra

Montornès reitera la solidaritat amb Ucraïna en el primer aniversari de la guerra

24/02/2023

Una vuitantena de persones han participat en la concentració silenciosa que s’ha fet a les 12 h al davant de l’Ajuntament. L’alcalde, José A. Montero, ha adreçat unes paraules de suport al poble ucraïnès i a favor de la pau, coincidint amb el primer aniversari de l’inici de la guerra.

Montornès s’ha adherit a la convocatòria de concentració de cinc minuts de silenci a favor de la pau a Ucraïna, realitzada per l’Associació Catalana de Municipis. Aquest divendres, dia 24, es compleix un any de l'inici de la guerra entre Rússia i Ucraïna.

La concentració ha aplegat una vuitantena de persones al davant de l'edifici de l'Ajuntament, on s’han fet cinc minuts de silenci, en el dia que es compleix un any des de l’inici de la guerra. Abans de l’acte, l’alcalde, José A. Montero, ha adreçat unes paraules de suport al poble ucraïnès i a favor de la pau. La concentració ha comptat amb la presencia de diversos regidors i regidores així com d’algunes de les persones ucraïneses acollides a Montornès.

Des de l’inici del conflicte, l’Ajuntament ha donat suport a un total de 27 persones arribades a Montornès fugint de la guerra i acollides per famílies del poble. Part d’aquestes persones han anat marxant en alguns casos per instal·lar-se a països limítrofs amb Ucraïna, amb l’esperança de poder tornar a casa tan bon punt acabi la guerra. La resta, més d’una quinzena, entre les quals hi ha infants i joves escolaritzats a centres del poble, viuen a Montornès.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Cooperació
Concentració silenciosa a la porta de l'Ajuntament
L'alcalde ha adreçat unes paraules de suport al poble Ucraïnès i a favor de la pau
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona