CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Ajuts a la gestió forestal sostenible en finques de titularitat privada

Ajuts a la gestió forestal sostenible en finques de titularitat privada

15/02/2023

La Generalitat ha obert el termini de sol·licitud d’ajuts per dur a terme actuacions als boscos i zones forestals de titularitat privada. Es poden demanar fins al 13 de març.

El Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat ha obert la convocatòria d’ajuts per a finques forestals de titularitat privada i per fomentar les actuacions silvícoles de millora, la xarxa viària per a la gestió dels boscos, i les reforestacions de coníferes i planifolis.

Els ajuts estan cofinançats pel fons FEADER de la Unió Europea.

S’hi poden acollir persones físiques i jurídiques titulars de terrenys forestals, i també  associacions de propietaris forestals legalment constituïdes i amb personalitat jurídica pròpia i inscrites en el registre corresponent.

S’hi inclouen actuacions de millora a la xarxa viària forestal, com la construcció o arranjament de vials, o accions puntuals. També actuacions sobre el bosc com la tallada selectiva de vegetació, l’aclarida d’espais, la selecció de brots, poda o desembosc.

S’hi poden acollir treballs que es realitzin fins al 30 de setembre de 2024, inclòs. 

Les sol·licituds es poden presentar en línia fins al 13 de març a través del portal de tràmits de la Generalitat Ajuts a la gestió forestal sostenible en finques de titularitat privada 2023.

Arxivat a: Medi Ambient, Territori
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona