CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > "Eduquem i gaudim en família": un nou trimestre ple d’activitats

"Eduquem i gaudim en família": un nou trimestre ple d’activitats

26/01/2023

Aquest mes s’ha posat en marxa la programació “Eduquem i gaudim en família” del primer trimestre de l’any. Continuen les activitats amb periodicitat mensual i les puntuals amb contes, tallers familiars, xerrades i espectacles.

En els darrers dies ha vist la llum la nova programació “Eduquem i gaudim en família” amb totes les activitats que impliquen educació i família i que es duran a terme a Montornès fins al mes de març.

Activitats periòdiques i nou format per a El Petit Mir

El programa manté les activitats mensuals o periòdiques, com l’Espai de Debat Educatiu (EDE), que segueix treballant la temàtica de l’educació social i afectiva, i l’Espai de Joc de Pintor Mir, per a famílies amb infants de fins a 12 anys.

També es reprèn El Petit Mir per a famílies amb infants de 0 a 3 anys, amb un nou format. A partir d’ara, s'unifiquen els espais de xerrades i de joc, de manera que infants i famílies gaudeixen de l’espai de joc, mentre conversen amb les educadores de la Llar d’Infants Pública El Lledoner sobre temes educatius relacionats amb la criança i l’acompanyament en el desenvolupament dels infants. 

Contes, tallers familiars i espectacles

Com és habitual, la programació recull totes les activitats programades en diferents equipaments com el Centre Infantil Pintor Mir, la Biblioteca, l’Espai Cultural Montbarri o el Teatre Margarida Xirgu.

En l’apartat dedicat als contes, la Biblioteca ofereix activitats diferenciades a l’entorn de la lectura per infants de 0 a 3 anys i per a majors d’aquesta edat. Per fer-ho compta amb la col·laboració de contacontes com l’Eva González, la Mercè Rubí, la Martha Escudero, l’Elena Codó, la Mercè Palay i el Blai Senabre.

També hi ha dos tallers familiars al Centre Infantil Pintor Mir i l’espectacle Demèter al Teatre Margarida Xirgu adreçat a infants d’entre 7 i 11 anys. La proposta, que reflexiona sobre la gestió dels recursos naturals, també forma part de la programació “Montornès Aixeca el Teló”.

Setmana de l'Orientació Acadèmica

Aquest trimestre el programa "Eduquem i gaudim en família" incorpora activitats centrades en els joves i l’orientació acadèmica. Els departaments d’Educació, Joventut i Promoció Econòmica organitzaran la Setmana de l’Orientació amb diferents propostes adreçades a alumnat i famílies. L’objectiu és reflexionar i donar eines als pares i mares sobre com acompanyar els fills i filles en l’autoconeixement, la presa de decisions i la definició del seu itinerari educatiu i vital.  

(En l’arxiu adjunt podeu consultar tota la programació i les dades de contacte per reservar plaça a les diverses activitats).

Arxivat a: Educació, Infància, Joventut
Programa "Eduquem i gaudim en família" del 1r trimestre de 2023

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona