CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Dues contractacions dins del programa Treball i Formació – Línia ACOL del SOC

Dues contractacions dins del programa Treball i Formació – Línia ACOL del SOC

24/01/2023

Darrerament s'han incorporat a treballar a l'Ajuntament dues persones migrades veïnes del poble que compleixen els requisits per obtenir una autorització administrativa de residència i treball per arrelament social. Realitzen tasques als departaments municipals de Noves Tecnologies i Polítiques Migratòries fins al desembre d’aquest any.

A partir de la línia ACOL del programa Treball i Formació del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), l’Ajuntament de Montornès ha contractat dues persones que s’han incorporat a la plantilla municipal.

L’objectiu del projecte és realitzar actuacions de millora de l’ocupabilitat de treballadors/es amb especial vulnerabilitat i dificultats per accedir al mercat laboral, concretament, de persones migrades en situació administrativa irregular que compleixen els requisits per tramitar un arrelament social.

A Montornès, les dues persones contractades són un home d’origen senegalès que s'ha incorporat al Departament de Noves Tecnologies i una dona d’origen marroquí que treballa al Departament de Polítiques Migratòries. Els contractes tenen una durada d’un any i suposen la primera oportunitat d’ambdós veïns per obtenir l’autorització de residència i treball a Espanya. L’Ajuntament va iniciar els tràmits el desembre de 2021 i finalment han pogut començar a treballar al Consistori.

El SOC ha destinat 8.000.000 euros a ajuntaments i entitats d’arreu de Catalunya per contractar fins a 400 persones. Les subvencions compten amb fons del Ministeri de Treball i Economia Social.

Arxivat a: Ocupació, Serveis Socials
Les dues persones contractades, amb l'alcalde, José A. Montero.
Un moment de la recepció de les dues persones contractades.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona