CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Dues contractacions dins del programa Treball i Formació – Línia ACOL del SOC

Dues contractacions dins del programa Treball i Formació – Línia ACOL del SOC

24/01/2023

Darrerament s'han incorporat a treballar a l'Ajuntament dues persones migrades veïnes del poble que compleixen els requisits per obtenir una autorització administrativa de residència i treball per arrelament social. Realitzen tasques als departaments municipals de Noves Tecnologies i Polítiques Migratòries fins al desembre d’aquest any.

A partir de la línia ACOL del programa Treball i Formació del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), l’Ajuntament de Montornès ha contractat dues persones que s’han incorporat a la plantilla municipal.

L’objectiu del projecte és realitzar actuacions de millora de l’ocupabilitat de treballadors/es amb especial vulnerabilitat i dificultats per accedir al mercat laboral, concretament, de persones migrades en situació administrativa irregular que compleixen els requisits per tramitar un arrelament social.

A Montornès, les dues persones contractades són un home d’origen senegalès que s'ha incorporat al Departament de Noves Tecnologies i una dona d’origen marroquí que treballa al Departament de Polítiques Migratòries. Els contractes tenen una durada d’un any i suposen la primera oportunitat d’ambdós veïns per obtenir l’autorització de residència i treball a Espanya. L’Ajuntament va iniciar els tràmits el desembre de 2021 i finalment han pogut començar a treballar al Consistori.

El SOC ha destinat 8.000.000 euros a ajuntaments i entitats d’arreu de Catalunya per contractar fins a 400 persones. Les subvencions compten amb fons del Ministeri de Treball i Economia Social.

Arxivat a: Ocupació, Serveis Socials
Les dues persones contractades, amb l'alcalde, José A. Montero.
Un moment de la recepció de les dues persones contractades.
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona