CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’equip nacional de María López, del Club Karate Montornès, venç a les Series A d’Atenes

L’equip nacional de María López, del Club Karate Montornès, venç a les Series A d’Atenes

16/01/2023

El conjunt de kata format per María López, Raquel Roy i Lídia Rodríguez s’ha imposat a la prova del circuit mundial celebrada aquest cap de setmana a Atenes. La propera prova de l'equip nacional serà el Campionat d'Europa Absolut que tindrà lloc del 22 al 26 de març a Guadalajara.

L’esportista del Club Karate Montornès María López ha obert l’any esportiu amb un nou triomf en la seva trajectòria internacional.

La karateca, amb les seves companyes d’equip Raquel Roy i Lídia Rodríguez, ha guanyat l’or per equips a les Series A d’Atenes, en la modalitat de kata.

A la prova, disputada aquest cap de setmana a la capital grega, les tres esportistes de la Selecció Espanyola van superar les dues primeres rondes i es van col·locar a la final. Finalment, van obtenir un total de 43 punts i van superar el conjunt del Perú per 1,3 punts.

López també va participar en la competició en kata individual, on va acabar 11a després de ser eliminada a la fase de semifinals.

La propera prova de l'equip nacional serà el Campionat d'Europa Absolut que tindrà lloc del 22 al 26 de març a Guadalajara. L'any passat, el conjunt s'hi va endur la plata.

Per la seva part, María López té previst participar en el Campionat d'Espanya Absolut del 20 al 22 de gener a Ourense i en la Premier League d'El Caire del 27 al 29 de gener.

(Adaptació de la informació facilitada pel Club Karate Montornès)

Arxivat a: Esports
María López, Lídia Rodríguez i Raquel Roy amb les medalles d'or a les Series A d'Atenes. (imatge: RFEK)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona