CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Tot enllestit per rebre als Reis d’Orient

Tot enllestit per rebre als Reis d’Orient

04/01/2023

Ses Majestats recorreran els carrers de Montornès el 5 de gener a la tarda amb una Cavalcada des de Montornès Nord fins a la Carpa Polivalent El Sorralet. Allà, recolliran les cartes dels infants i les famílies podran visitar el seu bosc màgic.

El compte enrere per rebre la visita de Ses Majestats els Reis d’Orient ha començat. Aquest dijous 5 de gener, Montornès tornarà a celebrar l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar amb el seu format habitual d’abans de l’esclat de la pandèmia.

La comitiva reial sortirà a les 17 h del carrer del Vallès, davant del Centre Infantil La Peixera. Enguany, el recorregut presenta algunes novetats i serà el següent: c. del Vallès, c. de Federico García Lorca, c. de la Llibertat (tram de l'escola Marinada), av. del Riu Mogent, av. de la Llibertat, av. de l’Onze de Setembre, pl. de la Font, c. de Jaume Balmes, c. de Palau d’Ametlla, c. de l’Estrella, rbla. de Sant Sadurní, av. de la Llibertat i, finalment, Carpa Polivalent El Sorralet.

De nou, les carrosses repartiran caramels. Tanmateix, els Reis demanen que tothom mantingui les distàncies de seguretat respecte els vehicles per tal d’evitar qualsevol incident. Com sempre, els caramels seran sense gluten. Podeu consultar la seva composició al document adjunt.

El seguici compta amb el suport d’una desena d’entitats locals i una vintena d’infants amb els/les seus/seves responsables adults/es i una trentena de persones voluntàries adultes, entre les quals destaca la participació de Protecció Civil.

La màgia reial porta novetats

Es preveu que Ses Majestat arribin al Sorralet a les 19 h. L’equipament obrirà les seves portes a les 18.30 h. A diferència dels dos anys anteriors, aquest cop no cal reservar entrada, l’accés serà lliure fins a completar l’aforament. En aquest espai els rebrà l’alcalde, José A. Montero, qui els farà entrega de la clau de totes les cases de Montornès. A més, un dels Carters Reials els donarà també totes les cartes que s’hagin recollit fins al moment al municipi.

La recepció continuarà amb unes paraules de Sa Majestat el Rei Melcior. Tot seguit, tots els nens i nenes que ho vulguin podran entregar les cartes directament a Ses Majestats. Serà necessari situar-se a la cua del rei preferit, per ordre d’arribada, per tal de pujar a l’escenari i acostar-li la carta.

Com a novetat i degut a la gran màgia que els Reis d’Orient portaran amb ells, a la Carpa Polivalent El Sorralet es podrà visitar el seu bosc màgic. La sortida de l’equipament es farà per darrere d’aquest mateix.

Afectacions al trànsit
Des de les 15 h del 5 de gener no es podrà estacionar al c. Federico Garcia Lorca, c. Palau d’Ametlla, c. Balmes i a l’accés a la Carpa Polivalent El Sorralet. Com a propostes alternatives, hi ha el c. Ernest Lluch i el c. Francesc Layret. 
A més, mentre duri el seguici hi haurà afectacions al trànsit als carrers pels quals passa la Cavalcada.

 

Arxivat a: Cultura i festes
Cavalcada de Reis 2023

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona