CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Solidaritat i moments compartits per celebrar el Nadal

Solidaritat i moments compartits per celebrar el Nadal

23/12/2022

Com és tradició, les persones usuàries del menjador social s’han trobat al dinar de Nadal que cada any té lloc al Casal de la Gent Gran Nord amb el suport de l’associació Volumont. En els darrers dies l’entitat ha repartit entre un centenar d’infants vulnerables els paquets de joguines, roba i productes bàsics que ha recaptat a través de la campanya “Un somriure per a tothom”.

El Nadal és època de retrobaments entre famílies i amics al voltant de les taules. Per això, cada any la quinzena de persones usuàries del menjador social es troben al Casal de la Gent Gran Nord per dinar plegades i participar en diverses activitats programades especialment per a l’ocasió.

La d’enguany ha tingut lloc aquest migdia i ha comptat amb la presència de l’alcalde, José A. Montero, i la regidora de Gent Gran, Natàlia Segura. L’acte ha comptat amb el suport de voluntàries de l'associació Volumont, que han acompanyat els i les assistents.

En aquesta ocasió la trobada ha comptat amb un espectacle a càrrec de Jorge El Mago i amb una cantada de nadales interpretades per Viqui Amador a la veu i Jordi Soler a l’acordió, ambdós professionals de l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre de Montornès. L’acte ha acabat amb una entrega d’obsequis a la gent gran i amb un bingo conduït per membres de l’associació Volumont.

Cap infant sense joguina

Recentment, Volumont, amb el suport del Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament, ha entregat els paquets de joguines, roba i productes bàsics recaptats a través de la campanya Un somriure per a tothom. Durant la primera meitat del mes de desembre, el veïnat ha pogut fer les seves aportacions a calaixos ubicats a diversos equipaments o bé fer donatius a guardioles ubicades a comerços del poble.

Enguany se n'han beneficiat un centenar d’infants de 44 famílies del poble en situació de vulnerabilitat i 19 persones grans.

El projecte també ha comptat amb la col·laboració de les empreses Durero, Benvic, El Corte Inglés i Henkel Ibérica.

Arxivat a: Gent Gran, Serveis Socials
Un moment del dinar de Nadal d'aquest migdia.
Persones usuàries del menjador social al dinar de Nadal d'aquest migdia.
Preparatius del dinar.
Màgia amb Jorge El Mago.
Màgia amb Jorge El Mago.
Cantada de nadales amb Viqui Amador i Jordi Soler, de l'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre de Montornès.
Entrega d'obsequis a càrrec de membres de l'associació Volumont i REIR.
Un moment del dinar de Nadal.
Bingo a càrrec de Volumont.
Productes recollits a la darrera campanya "Un somriure per a tothom".
Productes recollits a la darrera campanya "Un somriure per a tothom".
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona