CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Foment de l’autonomia personal a casa

Foment de l’autonomia personal a casa

19/12/2022

Cinc habitatges de persones grans i/o amb diversitat funcional de Montornès i amb pocs recursos econòmics s’han beneficiat enguany del programa de arranjament d’habitatges que promou la Diputació de Barcelona.

Durant els darrers mesos s’han completat les obres per millorar l’accessibilitat de cinc domicilis de Montornès on viuen persones grans o amb diversitat funcional, i amb pocs recursos econòmics. 

S’hi han fet obres bàsiques d’adaptació funcional i s’hi ha instal·lat ajudes tècniques per millorar l’accessibilitat, la seguretat i l’habitabilitat dins de les llars, especialment en espais com cuines i lavabos.

L'acció forma part del programa d’arranjament d’habitatges que impulsa la Diputació i que té la finalitat de promoure l’autonomia personal i millorar la qualitat de vida de les persones grans i/o discapacitat, garantint les condicions de seguretat, higiene, habitabilitat i eficàcia energètica en les seves llars. La Diputació de Barcelona, que finança la totalitat del projecte, s’ha ocupat de l’execució dels treballs. L’Ajuntament, per la seva banda, ha facilitat els tràmits necessaris per dur-los a terme.

El Departament municipal de Serveis Socials és qui gestiona l’accés als ajuts del programa. En aquests moments ja es treballa en la programació dels arranjaments que es duran a terme durant l’any 2023.

Arxivat a: Serveis Socials
Adequació del bany. Un dels arranjaments realitzats.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona