CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Es posa en marxa l'Oficina d'Acció Climàtica

Es posa en marxa l'Oficina d'Acció Climàtica

16/12/2022

L’espai ofereix assessorament i informació sobre actuacions que promoguin l’eficiència energètica i la mitigació dels efectes del canvi climàtic.

Aquests dies s’ha posat en marxa l’Oficina d’Acció Climàtica, un espai que ofereix assessorament i informació sobre actuacions que promoguin l’eficiència energètica i la mitigació dels efectes del canvi climàtic.

Entre les temàtiques que es poden consultar hi ha les instal·lacions solars o fotovoltaiques, els vehicles elèctrics, les alternatives al gas i al gasoil o les millores als habitatges per evitar el malbaratament energètic i les despeses innecessàries.

Inicialment, el servei es presta a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, al carrer de Sant Isidre, els dijous de 9 a 14 h. El correu és (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Per concertar una visita, podeu contactar amb el telèfon de l’Ajuntament 93 572 11 70 i accedir a l’Àrea del Territori (extensió núm. 2).

La posada en marxa de l’oficina és una de les accions incloses en el Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima de Montornès (PAESC).

Arxivat a: Medi Ambient
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona