CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Els equips del Club Petanca Sant Sadurní guanyen la lliga catalana i pugen a 2a divisió

Els equips del Club Petanca Sant Sadurní guanyen la lliga catalana i pugen a 2a divisió

12/12/2022

A falta d’una última jornada, els conjunts femení i masculí del club montornesenc són matemàticament campions de la lliga de tercera divisió. Així, la propera temporada, els jugadors i les jugadores passaran a competir en segona.

El Club Petanca Sant Sadurní ha acabat el 2022 amb una victòria absoluta. Els equips femení i masculí s’han proclamat campions de la lliga catalana de tercera divisió, a falta d’una última jornada.

Tant les jugadores com els jugadors del club encapçalen la classificació provisional amb 33 punts, i amb un avantatge de 6 punts respecte als segons. El triomf a la lliga els permetrà pujar a segona divisió la temporada vinent.

La victòria matemàtica ha arribat després que l’equip femení guanyés la jornada de diumenge a Terrassa (2-7) i el masculí a Granollers (5-7).

Els i les del Montornès disputaran les darreres partides de la lliga aquest diumenge a les pistes municipals del poble. L’equip masculí començarà a jugar a les 9 h i el femení a les 10 h.

La petanca, una tradició a Montornès

En els darrers dies, amb motiu de les Festes de Tardor, al voltant de 60 jugadors/es locals i d’altres municipis han participat en el torneig que el Club Petanca Sant Sadurní organitza cada any per aquestes dates. L’activitat ha anat acompanyada d’un dinar per als socis i les sòcies de l’entitat.

(Adaptació de la informació facilitada pel Club Petanca Sant Sadurní)

Arxivat a: Esports
Equips femení i masculí del Club Petanca Sant Sadurní. (imatge: Club Petanca Sant Sadurní)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona