CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L'Ajuntament de Montornès i la Unió de Botiguers presenten la campanya de Nadal 2022

L'Ajuntament de Montornès i la Unió de Botiguers presenten la campanya de Nadal 2022

07/12/2022

Després de l’èxit de l’any passat, l’Ajuntament reedita el sorteig de vals de compra en el marc de la campanya Montornès Som Comerç. Enguany s’hi destinaran 10.000 euros. La Unió de Botiguers ha incidit, enguany, entre els seus establiments associats, en les accions comunicatives i d’aparadorisme.

Aquest dimecres l’Ajuntament i la Unió de Botiguers de Montornès han presentat la campanya comercial de 2022, que es perllongarà fins al 5 de gener. L’acte ha comptat amb la presència del regidor d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç, Jordi Delgado, i de membres de la Unió de Botiguers, entre elles la seva dinamitzadora, Raquel Marco.

La campanya se centra, novament, en la fidelització de les persones que compren a les botigues del poble. Fruit del treball desenvolupat des de la Taula de Comerç de Montornès, s’han dissenyat dues accions. D’una banda, hi ha promoció de la campanya gràfica “Montornès Som Comerç”, amb elements que es penjaran pels principals carrers del municipi, i d’una altra, la reedició d’un sorteig que repartirà 10.000 euros en vals de compra entre les operacions realitzades del 12 de desembre al 5 de gener. 

Hi haurà 2 premis de 500 euros; 5 premis de 200 euros; 20 premis de 100 euros; 100 premis de 50 euros, i 50 premis de 20 euros.

Igual que l’any passat, qui disposi de l’aplicació mòbil Montornès Som Comerç i la presenti a qualsevol de les botigues adherides a la campanya podrà participar en el sorteig. L'app també permet acumular descomptes per a properes compres, així com accedir a promocions. 

L’Ajuntament i la Unió de Botiguers faran el sorteig el 22 de gener de 2023. Les persones agraciades podran començar a fer ús dels premis a partir de l’1 de febrer i durant quatre mesos.

Promovent la vessant més comunicativa del comerç

La Unió de Botiguers ha incidit enguany en la millora de les competències comunicatives dels establiments que en són associats. Per això ha dut a terme accions formatives relacionades amb les xarxes socials, i amb la decoració d'aparadors i de carrers. Es tracta de continuar obrint camí des del mateix comerç local per fomentar i afavorir la compra al municipi. Durant els propers dies, la Unió de Botiguers durà a terme accions nadalenques i convidarà els patges dels Reis d’Orient perquè vinguin a Montornès a recollir les cartes dels infants del poble.

Arxivat a: Ajuntament, Promoció Econòmica
La dinamitzadora de la Unió de Botiguers, Raquel Marco, parlant en un moment de la presentació de la campanya.
Un moment de l'acte.
Les targetes físiques moneder Montornès Som Comerç.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona