CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Obres de millora de la xarxa d’aigua a Can Parera

Obres de millora de la xarxa d’aigua a Can Parera

24/11/2022

Els treballs es posaran en marxa el dilluns 28 de novembre i afectaran la intersecció dels carrers dels Castanyers i de Can Parera. Mentre durin les obres, no es podrà aparcar en aquest punt i, de forma puntual, caldrà donar pas alternatiu a la circulació de vehicles. Les feines tenen una durada prevista de dues setmanes.

L’empresa pública GIACSA posarà en marxa la setmana vinent obres de millora a la xarxa de subministrament d’aigua potable a la cruïlla dels carrers dels Castanyers i de Can Parera. Els treballs milloraran les connexions de la xarxa en aquest punt, de manera que la pressió de l’aigua es podrà repartir uniformement i es millorarà l’accessibilitat en cas d’avaria.

Les feines començaran el 28 de novembre i, d’acord amb les previsions, es perllongaran fins al 14 de desembre.

Per facilitar els treballs i evitar possibles desperfectes a vehicles aparcats a la via pública, no es podrà aparcar a l’àmbit de les obres. Això afectarà 4 places d’aparcament al carrer dels Castanyers i 4 places més al carrer de Can Parera. Puntalment, també caldrà donar pas alternatiu a la circulació de vehicles.

Arxivat a: Territori, Via pública
Plànol de les afectacions
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona