CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Obres de millora a dos punts de Montornès Nord

Obres de millora a dos punts de Montornès Nord

11/11/2022

El dilluns 14 de novembre es posaran en marxa les obres de reparació de la vorera del carrer del Vallès en el tram comprès entre el carrer de Federico García Lorca i el passatge de Maria Aurèlia Capmany. El dimarts 15 s’iniciaran els treballs de renovació de la canonada d’aigua potable a la part del carrer de la Llibertat que toca amb la plaça de Lluís Companys.

La propera setmana començaran diversos treballs de millora a dos punts de Montornès Nord. 

El dilluns 14 s’iniciaran obres de reparació i manteniment de la vorera del carrer del Vallès, entre el carrer de Federico García Lorca i el passatge de Maria Aurèlia Capmany. Es tracta de renovar el paviment que, amb el pas del temps, havia perdut les propietats antilliscants.

Els treballs inclouen la demolició del paviment antic i la seva substitució per una capa de 15 cm de gruix de formigó i nou. L’acabat incorpora quars gris antilliscant.

Els accessos als aparcaments amb gual de les finques de la franja afectada estaran oberts i només hi ha previsió d’alguna afectació puntual.

S'han contractat les obres a l’empresa Excavacions i Obres Públiques Requena, SA per un import de 7.466,47 € (IVA inclòs) i tenen una durada prevista de dues setmanes. 

El dimarts 15 començaran les obres de renovació de la canonada d’aigua potable al tram del carrer de la Llibertat que va dels blocs 5 al 8 per la part que dona a la plaça de Lluís Companys. Es traslladarà la canonada per poder-hi accedir fàcilment en la realització de tasques de manteniment.

Les obres tenen una durada prevista de dues setmanes i van a càrrec de l’empresa pública GIACSA. Estan incloses dins el Pla de Reposició i Millores de la xarxa anual per al 2022.

Mentre durin les feines no es podrà circular ni aparcar entre els blocs 1 i 8 del carrer de la Llibertat, per la banda de la plaça de Lluís Companys.

Arxivat a: Territori, Via pública
Plànol amb la ubicació dels treballs previstos.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona