CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Noves contractacions i formació amb els ajuts del SOC i el programa Treball als Barris

Noves contractacions i formació amb els ajuts del SOC i el programa Treball als Barris

09/11/2022

Els ajuts permetran la contractació, per mitjà de plans d’ocupació, de 12 persones per fer tasques en els àmbits de les cures, l’eficiència energètica i l’emprenedoria social. També es contractaran dues persones per gestionar tècnicament els projectes i es desenvoluparan dos cicles formatius amb certificat de professionalització.

Durant les darreres setmanes, el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha fet arribar a l’Ajuntament l’aprovació de la subvenció del programa Treball als Barris 2023, que es desenvoluparà entre aquest mes de novembre i l’octubre de l’any vinent.

L'import total de la subvenció és de 378.489,17 € que permetran la contractació de personal tècnic, la realització de formació ocupacional amb dos certificats de professionalitat i la contractació de 12 persones aturades mitjançant plans d’ocupació.

Enguany, el projecte està orientat a millorar la formació de les persones que treballen en el sector de les cures, com l’atenció a persones grans i treball domèstic, i a sensibilitzar sobre la necessitat de millorar les condicions laborals de les persones que realitzen aquesta tasca. També hi haurà una part de la formació destinada a millorar l’ocupabilitat de les persones amb perfil administratiu.

Així, es durà a terme un curs d’atenció sociosanitària de persones a domicilis de 620 hores i un altre d’operacions auxiliars de serveis administratius de 420 hores. Ambdós permetran aconseguir el Certificat de Professionalitat de Nivell 1.

Les persones interessades es poden posar en contacte amb el Departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC) (Tel. 93 566 70 04. De dl. a dv. de 9 a 14 h - atenció telefònica i cita prèvia).

Pel que fa a les contractacions, se’n faran dues per a la gestió tècnica de projectes i 12 més per mitjà de plans d’ocupació, de les quals 6 seran de jornada parcial per a treballar en el sector de les cures, 3 seran de jornada completa per treballar en temes de medi ambient i eficiència energètica, i 3 més treballaran en l’àmbit de l’emprenedoria social. La durada de les contractacions serà d’entre 6 i 12 mesos.

Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
Imatge del programa "Treball als Barris".
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona