CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Inscripció a les proves de col·locació per accedir als cursos de català per a adults

Inscripció a les proves de col·locació per accedir als cursos de català per a adults

04/11/2022

El Consorci per a la Normalització Lingüística ha obert el període per apuntar-se a les proves de col·locació corresponents a les formacions que començaran el gener de 2023.

Les persones adultes que vulguin millorar el seu nivell de català tenen una nova oportunitat de fer-ho.

Aquesta setmana el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ha posat en marxa el període per inscriure’s a les proves de col·locació que permetran assignar el futur alumnat al curs adient segons els seus coneixements.

Es tracta d’un requisit per a la inscripció a les formacions. Les proves són gratuïtes, tenen una validesa de dos anys i hi ha l’opció de fer-les en línia o de manera presencial en un centre de normalització lingüística. En queden exemptes les persones que acreditin el nivell amb una titulació oficial de la Secretaria de Política Lingüística, les que comencin l’aprenentatge des del nivell més bàsic o les que hagin fet un curs del CPNL a partir del 2005.

Un cop sol·licitada la prova, la persona interessada podrà inscriure’s al curs desitjat entre el 15 i el 16 de desembre (alumnes actuals) o bé els dies 19 i 20 de desembre (inscripció general) a través del portal d’inscripcions.

Nous cursos a Montornès

Al Casal de Cultura de Montornès, entre el gener i el març, tindran lloc els següents cursos:

  • Bàsic 2: dimarts i dijous, de 15 a 17 h. És un curs per a persones alfabetitzades, corresponent al segon bloc del certificat del nivell A2.
  • Bàsic 3: dimarts i dijous, de 18.30 a 20.30 h. És un curs per a persones alfabetitzades, corresponent al darrer bloc del certificat del nivell A2 i previ a la prova oficial.
Arxivat a: Cultura i festes
(imatge: Consorci per a la Normalització Lingüística)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona