CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Dues Assemblees Joves per als pressupostos participatius Kosmos 2023

Dues Assemblees Joves per als pressupostos participatius Kosmos 2023

24/10/2022

Per cinquè any, el jovent de Montornès podrà proposar, votar i organitzar activitats amb part del pressupost del Departament de Joventut. Els i les joves podran presentar les butlletes fins al 7 de novembre. Com a novetat, hi haurà dues assemblees per fer les votacions: el 18 de novembre per a majors de 18 anys i el 20 del mateix mes per a joves de 12 a 17 anys.

El Departament de Joventut ha posat en marxa la campanya dels pressupostos participatius Kosmos 2023, un projecte que suma cinc edicions i que serveix perquè el veïnat d’entre 12 i 30 anys esculli la majoria de les activitats juvenils de l’any següent.

Es manté la dotació de 45.000 euros, dels quals 25.000 euros es destinaran a activitats genèriques, 5.000 euros a projectes solidaris i 15.000 euros a inversions a l’espai públic.

El termini per presentar activitats als pressupostos joves Kosmos 2023 finalitzarà el 7 de novembre. Cada persona pot presentar una sola proposta. Per fer-ho cal emplenar les butlletes disponibles als centres juvenils Satèl·lit i Sputnik i dur-les a qualsevol dels dos equipaments o bé enviar-les a través del WhatsApp 673 532 609 o al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Com a novetat, se celebraran dues Assemblees Joves per triar les activitats que arribin a la fase de votació: una el 18 de novembre, a les 20.30 h al Teatre Margarida Xirgu, per a majors de 18 anys; i una altra el 20 de novembre, a les 18 h a la Carpa Polivalent El Sorralet, per a joves de 12 a 17 anys. AVÍS: L'Assemblea Jove de 18 a 30 anys se celebrarà al Centre Juvenil Sputnik i no al Teatre Margarida Xirgu.

Reconeixement al jovent que ha organitzat activitats aquest 2022

El Centre Juvenil Sputnik va acollir un acte el 21 de novembre a la tarda per presentar els pressupostos Kosmos 2023. A la trobada, el Departament de Joventut va aprofitar per fer un reconeixement als i les joves que han liderat les activitats d’aquest any. El regidor de Joventut, Sergio Carrillo, els va lliurar un diploma que posar en relleu les seves capacitats organitzatives i de treball en equip. Durant la trobada les persones assistents van poder veure en primícia el vídeo promocional dels pressupostos de l’any que ve, que porta com a lema El secret de “ser pepi”, i que estarà disponible properament a les xarxes socials de Joventut Montornès.

ARTERÍZATE: la gran festa de la improvisació

Una de les darreres activitats dels pressupostos participatius Kosmos 2022 ha estat l’ARTERÍZATE. Dissabte a la tarda, al Centre Juvenil Sputnik, grans i petits van participar en un taller de tècniques d’improvisació amb la coach Laura Yuste i en un taller de percussió corporal amb el bateria del grup Gossos, Santi Serratosa. La companyia Impro con Limón va tancar la jornada amb un espectacle d’improvisació.

Arxivat a: Joventut
Butlletes per presentar propostes als pressupostos Kosmos 2023.
Reconeixement als i les joves que han impulsat propostes juvenils aquest any, amb el regidor de Joventut, Sergio Carrillo. (imatge: Sergi Vélez)
Un moment de l'acte de presentació dels pressupostos Kosmos 2023 i de reconeixement als i les joves que han impulsat les propostes d'enguany.
Taller de percussió corporal amb Santi Serratosa.
Taller de tècniques d'improvisació amb la coach Laura Yuste.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona