CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Afectacions en el trànsit per la celebració de la Fira Medieval

Afectacions en el trànsit per la celebració de la Fira Medieval

21/10/2022

El cap de setmana del 22 i 23 d’octubre hi haurà modificacions en la circulació de vehicles al carrer de la Lira per facilitar el muntatge, el desenvolupament i el desmuntatge de la Fira Medieval.

La celebració de la nova Fira Medieval comportarà diverses afectacions en el trànsit entre el 22 i el 23 d’octubre. Les modificacions es concentraran al carrer de La Lira.

En el tram comprés entre els carrers d’Anselm Clavé i de Sant Isidre, s’invertirà la circulació. L’accés al c. de La Lira serà des d’Anselm Clavé.

Al mateix c. de La Lira, el trànsit de vehicles entre els carrers Major i d’Anselm Clavé només estarà permès per a residents, guals afectats i firaires que facin servir la zona de càrrega i descàrrega habilitada. Es demana la màxima col·laboració entre les persones usuàries de l’espai per evitar incidències, tenint en compte que la circulació serà de doble sentit.

La zona de càrrega i descàrrega que hi haurà entre els carrers Major i d’Anselm Clavé per als vehicles dels firaires estarà disponible els dos dies, de 7 a 23 h.

Arxivat a: Via pública
Carrer de La Lira.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona