CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Alex Villa, del Club d’Escacs Montornès, bronze al Mundial Sub-12 de resolució de problemes d’escacs

Alex Villa, del Club d’Escacs Montornès, bronze al Mundial Sub-12 de resolució de problemes d’escacs

30/09/2022

Durant la celebració del campionat mundial per a menors de 12 anys a Geòrgia, celebrat entre el 14 i el 28 de setembre, el montornesenc va aconseguir la tercera posició al certamen de resolució de problemes realitzat per primera vegada.

El jugador del Club d’Escacs Montornès Alex Villa ha afegit un nou reconeixement internacional a la seva trajectòria esportiva.

Entre el 14 i el 28 de setembre el montornesenc va participar en el Campionat del Món per a menors de 12 anys, celebrat a Batumi (Geòrgia), després que fos seleccionat per la Federació Espanyola d’Escacs en guanyar la plata al Campionat d’Espanya realitzat el juliol a Salobreña (Granada).

Tot i partir del número 12 en una classificació inicial de 156 jugadors/es d’arreu del món, un virus estomacal va provocar que Villa no pogués competir en plenes facultats, de manera que va acabar 42è. Malgrat això, el 22 de setembre, el jove va disputar el 1r Campionat del Món de resolució de problemes Sub-12 juntament amb 48 jugadors/es més. L’objectiu d’aquest esdeveniment de la Federació Internacional d’Escacs (FIDE) era resoldre vuit exercicis el més ràpid possible, en un temps màxim de 90 minuts. Finalment, Villa va acabar tercer, darrere del campió Tudor Henry Edward (de Romania) i del subcampió Ethan Vaz (de l’Índia).

El jugador de Montornès preveu participar en el campionat europeu que tindrà lloc a Antalya (Turquia) durant el novembre, tot i que encara està per confirmar.

Arxivat a: Esports
Alex Villa després d'acabar 3r al Mundial Sub-12 de resolució de problemes d’escacs. (imatge: Club d'Escacs Montornès)
Alex Villa en un moment de la competició. (imatge: Club d'Escacs Montornès)
Alex Villa al podi de la competició. (imatge: Club d'Escacs Montornès)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona