CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Nova edició del mercat de segona mà

Nova edició del mercat de segona mà

26/09/2022

El 16 d'octubre tindrà lloc un nou mercat de segona mà a la plaça del Poble, de 10 a 14 h. Les inscripcions per posar-hi parada es poden formalitzar fins al 13 d'octubre a montornes.cat/mercat-segona-ma.

Arriba una nova edició del mercat de segona mà a Montornès Nord. El diumenge 16 d'octubre, la plaça del Poble acollirà aquesta iniciativa des de les 10 fins a les 14 h.

El mercat torna a estar organitzat pel Departament de Participació Ciutadana. Qualsevol veí o veïna hi pot posar parada, amb inscripció prèvia, per vendre aquells objectes en bon estat que ja no utilitza (roba, sabates, estris, eines, petits electrodomèstics, llibres, joguines, etc.). No s'hi podran intercanviar ni vendre objectes o productes perillosos o nocius, ni tampoc animals o aliments.

Les inscripcions per posar parada són gratuïtes. Es poden formalitzar fins al 13 d'octubre  emplenant el formulari que trobareu a l’enllaç montornes.cat/mercat-segona-ma.

L'Ajuntament posarà les taules i les cadires. Les parades seran assignades per ordre d'arribada al mercat.

La darrera edició del mercat de segona mà va tenir lloc al juliol a la plaça de Pau Picasso i va comptar amb una trentena de paradistes participants.

Arxivat a: Ciutadania
Cartell de l'activitat.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona