CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Jocs de taula, videojocs i espectacles al 3r Festival d’Oci Alternatiu de Montornès (FOAM)

Jocs de taula, videojocs i espectacles al 3r Festival d’Oci Alternatiu de Montornès (FOAM)

26/09/2022

Durant tot el dissabte 1 d’octubre, el grup impulsor del FOAM i el Departament de Joventut han organitzat prop d’una vintena d’activitats al Centre Juvenil Sputnik. Entre les novetats hi ha una exhibició de Quidditch, un Scrabble gegant, una xerrada sobre l’ús de les pantalles o un espectacle a càrrec dels populars youtubers El Bleda y Vulvarde.

Per tercer any, Montornès serà un espai de referència per a les persones aficionades als jocs de taula, els videojocs o la cultura japonesa, entre altres temàtiques. Dins dels pressupostos participatius Kosmos 2022, el grup impulsor i el Departament de Joventut han tornat a sumar esforços per organitzar el Festival d’Oci Alternatiu de Montornès (FOAM).

Enguany el Centre Juvenil Sputnik repetirà com a escenari de l’esdeveniment, que tindrà lloc el dissabte 1 d’octubre, des de les 10 h del matí i fins a la 1 h de la matinada. A més dels espais lliures de jocs de taula i videojocs que hi haurà durant tot el dia, l’organització ha dissenyat una programació d’activitats.

La jornada començarà amb dues novetats d’aquesta edició: un Scrabble gegant organitzat per l’Oficina de Català de Montornès i una exhibició de Quidditch (el conegut esport amb escombres de Harry Potter) a càrrec de l’Associació de Quidditch de Catalunya. Seguidament, i fins a les 19 h, el Club d’Escacs Montornès i el Club Montornès Futbol Taula oferiran un espai per ensenyar els seus respectius esports a qui els vulgui provar. També des de primera hora, i fins a les 20 h, el públic podrà posar a prova la seva força a la màquina del Gran Torneig de les Arts Marcials amb Fooly Cosplay.

Abans del dinar popular amb ramen gratuït, a les 12 h, el youtuber Outconsumer i la tècnica de la Dimensió Crítica, Esther Angelats, conversaran sobre les addiccions a les pantalles en una xerrada.

Les propostes continuaran a les 17 h amb un espai de tir amb arc (softcombat) i un xou a càrrec dels populars youtubers El Bleda y Vulvarde. El pianista de Doctor Prats, Victormame, tornarà al FOAM per segon any consecutiu amb un nou concurs d’openings d’anime a les 18 h, a la mateixa hora que s’impartirà un taller per aprendre a jugar al joc de taula La Guerra del Anillo.

El K-Pop també tindrà el seu protagonisme en el FOAM amb un quizz de cançons a les 13 h i un espectacle de dansa a càrrec de Haelium Nation a les 19 h.

Els aficionats i les aficionades als videojocs podran disputar dos tornejos: un d’Smash Bros Ultimate a les 19 h i un de FIFA23 a les 22 h.

El grup La 9a de Ostland hi serà present amb un espectacle de role playing en viu, amb espases, armadures i combats en format softcombat a les 21 h.

Totes les activitats són gratuïtes. Caldrà inscriure’s el mateix dia, al Centre Juvenil Sputnik.

Arxivat a: Joventut
Cartell de l'activitat.
Programació d'activitats del FOAM 3.
Partit de l'Associació de Quidditch de Catalunya. (imatge: Associació de Quidditch de Catalunya)
Els youtubers El Bleda y Vulvarde.
Jocs de taula al FOAM de 2021.
Concurs d'openings d'anime amb Victormame al FOAM de 2021.
Tirc amb arc amb La 9a de Ostland al FOAM de 2021.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona