CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Iniciades les obres de millora al recinte firal

Iniciades les obres de millora al recinte firal

22/09/2022

Els treballs van a càrrec de l’empresa Metrovacesa. Un cop finalitzades, la promotora cedirà la finca a l’Ajuntament d’acord amb el conveni signat entre ambdues parts. Les feines tenen una durada prevista de tres mesos.

Aquests dies s’han posat en marxa les obres de millora de la finca que ocupa el recinte firal, a l’avinguda d’Ernest Lluch. Els treballs permetran mantenir els usos d’aquest espai de forma més endreçada i amb condicions de més qualitat.

Les feines es duen a terme gràcies al conveni signat entre l’Ajuntament i la promotora Metrovacesa. El document estableix que Metrovacesa executarà totes les obres de millora i que, un cop acabades, cedirà l’espai a l’Ajuntament, de manera que la zona passarà a ser de titularitat municipal. 

El projecte inclou la renovació del paviment, la instal·lació d’un nou enllumenat públic i l’enjardinament. Es crearan diferents espais separats per jardineres que serviran per ordenar la zona i els usos, crear ombres i millorar l’aspecte del recinte .

Està previst que les obres durin 3 mesos, durant els quals no es podrà fer ús de l'espai afectat per aparcar, però sí que es podrà continuar utilitzant la resta d’espais adjacents. 

Un projecte sostenible i respectuós amb l’entorn 

El projecte de millora al recinte firal s’ha dut a terme seguint criteris de sostenibilitat: les aigües pluvials es recullen en dipòsits de graves soterrats que retornen l’aigua al terreny natural i no als col·lectors; les varietats vegetals, arbres i arbustos seran espècies no invasores amb baix consum d’aigua; i els nous llums seran de color àmbar per minimitzar la contaminació lumínica tenint en compte la proximitat del riu.

Arxivat a: Territori, Via pública
Recinte firal, entre el riu Mogent i l'avinguda d'Ernest Lluch
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona