CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Vallès Visió busca la veu que representi el Baix Vallès al "talent show" Objectiu Paki

Vallès Visió busca la veu que representi el Baix Vallès al "talent show" Objectiu Paki

15/09/2022

Aquest mes de setembre s’ha obert el procés per participar en el càsting que servirà per escollir la persona que representi Vallès Visió en la tercera edició del programa Objectiu Paki. La crida s’adreça a joves d’entre 13 i 20 anys. El termini d'inscripció finalitza el 30 de setembre.

Vallès Visió ha posat en marxa la maquinària per trobar la veu que representarà el Baix Vallès en el concurs de talents joves Objectiu Paki. El concurs està produït per Ràdio Televisió de Cardedeu i La Xarxa de Comunicació Local.  

Televisions locals de tot Catalunya realitzaran el procés de càsting per presentar el seu candidat/a a la fase final del programa. El concurs està obert a joves d’entre 13 i 20 anys.

Per presentar-se al càsting inicial, cal inscriure’s a rtvc.cat/op/op3 i, en el cas de residents al Baix Vallès, seleccionar Vallès Visió com a televisió de referència. També cal enviar dos vídeos en format horitzontal: un primer, de presentació, i un altre, cantant a cappella. Hi ha temps per fer-ho fins al 30 de setembre.

El primer càsting organitzat per Vallès Visió tindrà lloc entre finals d’octubre i començaments de novembre al Teatre Margarida Xirgu.

Cada representant territorial haurà de superar diferents fases de càsting a través de les quals les televisions locals, l’audiència i, finalment, un jurat especialitzat, decidiran les 10 persones concursants que viuran la propera aventura OP.

Arxivat a: Cultura i festes, Joventut
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona