CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Comencen les inscripcions als tallers del Casal de Cultura

Comencen les inscripcions als tallers del Casal de Cultura

12/09/2022

Aquest curs l’equipament acollirà una trentena de tallers de manualitats, dansa i fotografia, entre altres disciplines. Per apuntar-s’hi caldrà adreçar-se de manera presencial al Casal de Cultura seguint el calendari establert que començarà aquest dimarts 13 de setembre. Els cursos s'iniciaran el 3 d’octubre.

Un cop acabat l’estiu, el Casal de Cultura recupera la seva activitat amb una programació de tallers més àmplia que la de l’any passat, que encara estava condicionada per les restriccions d’aforament de la COVID-19. Aquest curs el Departament de Cultura ha programat un total de 29 tallers.

A banda de les habituals formacions de manualitats (restauració, ceràmica i pintura i dibuix), tecnologies (fotografia digital), dansa (dansa en línia i dansa del ventre) i salut (ioga, meditació i cosmètica natural), com a novetat el veïnat en podrà seguir cinc de noves: introducció a les xarxes i seguretat a Internet, Cercle de dones, Neteja de la llar sense tòxics, Salsa cubana i Biodansa.

Per inscriure’s als tallers cal adreçar-se al Casal de Cultura de manera presencial. El calendari d’inscripcions serà el següent:

  • 13, 14 i 15 de setembre: Inscripcions als tallers de ioga, meditació, pilates i gimnàstica hipopressiva.
  • 20 i 21 de setembre: Inscripcions als tallers d'introducció a les xarxes, edició fotogràfica i fotografia digital (3 nivells).
  • 22 i 23 de setembre: Inscripcions als tallers de biodansa, salsa cubana, dansa del ventre, balls en línia, neteja sense tòxics, cosmètica natural i cercle de dones.
  • 26 i 27 de setembre: Inscripcions als tallers de pintura, ceràmica, restauració de mobles i metalls, patchwork i boixets.

L’horari d’atenció al públic del Casal de Cultura serà de dimarts a divendres, de 16 a 20 h, i el dilluns, de 9 a 14 h.

En el moment de realitzar la inscripció caldrà presentar el DNI, les dades bancàries i la targeta de crèdit per realitzar el pagament del primer mes com a matrícula. Els cursos començaran el 3 d’octubre.

Podeu consultar les bonificacions en el preu dels tallers al document adjunt.

Arxivat a: Cultura i festes
Imatge de la programació.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona