CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Tot preparat per a la commemoració de la Diada Nacional de Catalunya a Montornès

Tot preparat per a la commemoració de la Diada Nacional de Catalunya a Montornès

31/08/2022

Els jardins de l’Ajuntament i el monòlit de l’Onze de Setembre repetiran com a escenari de la celebració, però sense les restriccions en l’aforament que hi ha hagut en els darrers dos anys per la pandèmia. L’acte inclourà una ofrena floral, actuacions de la coral i l'esbart dansaire de La Lira, i ball de sardanes amb la Cobla Foment del Montgrí.

Una vegada superats els moments més difícils de la pandèmia, Montornès recupera el seu particular homenatge a la cultura catalana amb l’acte institucional per commemorar la Diada Nacional de Catalunya.

El mateix diumenge, 11 de setembre, a les 11 h, els jardins de l’Ajuntament i el monòlit de l’Onze de Setembre acolliran la trobada. Enguany no hi haurà les limitacions en l’aforament de les dues darreres edicions.

Com cada any, la tradicional ofrena floral anirà acompanyada d’actuacions musicals, en aquesta ocasió a càrrec de la coral i l’esbart dansaire de La Lira. La Cobla Foment del Montgrí tancarà la jornada a les 12 h amb un ball de sardanes que en cas de pluja es traslladarà a la Carpa Polivalent El Sorralet.

Les entitats que vulguin participar en l’ofrena floral ho poden confirmar al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) fins al 9 de setembre a les 12 h.

Arxivat a: Ajuntament, Cultura i festes
Un moment de l'acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya a Montornès (2021).
Cartell de l'activitat.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona