CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El curs 2022-23 s’iniciarà amb 346 beques de menjador atorgades

El curs 2022-23 s’iniciarà amb 346 beques de menjador atorgades

25/08/2022

L’Ajuntament ha tramitat 521 ajuts, dels quals 346 ja estan resolts favorablement en la primera resolució. Amb l’IDALU, les famílies poden consultar la resolució oficial directament des del web del Consell Comarcal.

L’Ajuntament de Montornès, fins al moment, ha tramitat 521 sol·licituds d’alumnes de les 5 escoles de primària del municipi i la comarca per al curs 2022/2023. D’aquestes, el Consell Comarcal del Vallès Oriental n’ha resolt favorablement 346 mentre que n’ha desestimat 116 per superar llindars de volum de negoci, renda familiar o capital mobiliari. Resten pendent de resoldre, per part del Consell,  59 sol·licituds. 

El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha fet la distribució dels ajuts individuals de menjador que atorga la Generalitat. El total dels ajuts resolts fins al moment representen 283.690,74 euros.

Com a novetat, el Consell Comarcal ha habilitat una pàgina web que permet consultar l’estat de l’expedient amb l’IDALU de l’alumne. Es pot accedir a través d’aquest enllaç.

Els llistats de les resolucions del Consell Comarcal, ordenats per escoles, es poden consultar al web municipal i al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (hi podeu accedir des dels enllaços adjunts). Les mateixes escoles també disposaran de les resolucions per poder fer extensiva aquesta informació a les famílies pels seus propis canals.

Les famílies amb l’ajut denegat poden interposar un recurs per via administrativa des del 23 d’agost fins al 22 de setembre (ambdós inclosos). Per fer-ho, poden trucar al departament de Serveis Socials al telèfon 935721170 ext.3 i demanar cita prèvia amb un/a tècnic/a.

Totes aquelles famílies que tinguin dubtes, ajuts pendents de resoldre o no hagin tramitat dins del termini l’ajut es poden adreçar al telèfon indicat anteriorment.

Arxivat a: Educació, Igualtat, Serveis Socials
Nens i nenes en un menjador escolar. (Imatge: iStock)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona