CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Nova Sessió d’Estudis Montornesencs del CEMV

Nova Sessió d’Estudis Montornesencs del CEMV

19/08/2022

El termini de presentació de treballs d’investigació relacionats amb Montornès del Vallès romandrà obert fins al 15 de setembre. La IV Sessió d’Estudis Montornesencs està prevista per al 18 i 19 de novembre a Can Saurina.

El Centre d’Estudis de Montornès del Vallès ha tornat a obrir una nova convocatòria de les Sessions d’Estudis Montornesencs, les quals arriben aquest any a la seva quarta edició.

Amb l’objectiu de continuar aprofundint en la història i el patrimoni cultural i natural del poble, es convoca als i les estudioses de qualsevol àrea d’investigació perquè presentin  comunicacions orals i escrites. Hauran de ser estudis inèdits, o que aportin noves dades, i el seu àmbit geogràfic es limitarà a Montornès del Vallès i els seus voltants.

Tot i que cada participant pot presentar més d’una investigació, si el nombre total de comunicacions és elevat l’organització podrà limitar-les a única per persona.

Abans del 15 de setembre, les persones participants hauran de presentar una versió breu o resum de la comunicació que exposaran durant les jornades del 18 i 19 de novembre a Can Saurina. Aquesta versió ha d’incloure el títol i un text amb una extensió màxima de 240 caràcters amb espais inclosos. Cal enviar-la a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

I de nou també en paper

Les persones participants també hauran d’aportar la versió completa de la comunicació en format electrònic, amb una extensió màxima de 7 pàgines i 2.500 caràcters amb espais inclosos, a Times New Roman de mida 12 i interlineat 1,5. Es podran adjuntar imatges i quadres en format jpg i tif. En aquest cas, el termini romandrà obert fins al 31 de desembre.

El CEMV, amb el suport de l’Arxiu Municipal, té previst editar un volum amb els treballs presentats.

Arxivat a: Cultura i festes
Cartell de l'activitat.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona