CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La febre de l'scooter torna a fer vibrar Montornès

La febre de l'scooter torna a fer vibrar Montornès

18/07/2022

L'skatepark ha sigut l'escenari del 6è International Scooter Festival Bestial Wolf aquest dissabte. La competició ha aplegat prop de 120 participants i, per primer cop, ha puntuat per al Campionat de Catalunya.

Després de gairebé tres anys, Montornès ha tornat a acollir una de les proves més importants dins el món de l'scooter: la 6a edició de l'International Scooter Festival Bestial Wolf.

Des de les 9 h i fins al migdia, l'skatepark es va omplir de patinadors i patinadores de totes les edats. En total, han participat uns 120 riders, alguns vinguts de fora de Catalunya. El certamen, de modalitat park, ha estat dividit en tres categories (sots 15, + 15 i Pro). També hi hagut exhibicions d'street.

A més, els i les més petites han pogut tenir un primer contacte amb els patinets i els skates en una zona habilitada per practicar i aprendre trucs.

Aquesta vegada, l'International Scooter Festival Bestial Wolf ha comptat amb la col·laboració de la Federació Catalana de Patinatge i ha passat així a ser puntuable per al Campionat de Catalunya.

Una festa urbana a l'skatepark

L'International Scooter Festival Bestial Wolf no ha vingut sol aquest any sinó que ha format part del 1r JAVA Fest, una jornada dedicada a la cultura urbana.

El JAVA Fest és el resultat de la combinació de diverses propostes sorgides dels pressupostos participatius joves KOSMOS i ha comptat amb una competició s'kate a l'skatepark. La jornada ha acabat amb els concerts de 00407, Jaca i Kovitch i una sessió de DJ amb Jay Events. 

Arxivat a: Esports
Participants de la categoria +15 escalfant.
Una de les participants durant la seva exhibició.
Un dels riders professionals a la seva exhibició.
Una de les participants durant la seva exhibició.
Una de les participants durant la seva exhibició.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona