CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Casal de Vacances actiu, ple i inclusiu

Casal de Vacances actiu, ple i inclusiu

15/07/2022

Més de 600 infants, alguns amb diversitat funcional i necessitats específiques, participen en el Casal municipal de Vacances de lleure, a l’Escola Can Parera, i a l’esportiu, que es desenvolupa al CEM Les Vernedes. D’altres segueixen els campus del Club Bàsquet Vila de Montornès i l’Associació Esportiva Montornès Futbol Sala.

Un cop passat l’equador del mes de juliol, els casals d’estiu de Montornès enfilen les dues darreres setmanes de propostes.

Enguany, l’itinerari de lleure del Casal de Vacances municipal ha aplegat 550 infants, 65 monitors/es i 16 vetlladors/es. Els i les participants realitzen tot d’activitats al recinte de l’Escola Can Parera i sortides al voltant del centre d’interès d’aquesta edició, que és el joc Jumanji. Pel que fa a l’itinerari esportiu, compta amb 150 nens i nenes, 17 monitors/es i una vetlladora. No només duen a terme esports individuals i col·lectius al CEM Les Vernedes, sinó que també realitzen tallers, entren en contacte amb noves maneres de fer esport a través de disciplines com l'slackline i duen a terme activitats complementàries com un escape room.

Una de les novetats d’aquesta edició és el servei gratuït d’acompanyament, a través del qual els infants poden anar al Casal i tornar-ne a peu amb l’equip de monitors/es, des de les places del Poble i de Pau Picasso i des del torrent de Vinyes Velles.

Com és habitual, durant els dies previs a l’inici del casal, l’equip de monitors/es ha dut a terme una formació al Centre Infantil Pintor Mir que, a més dels continguts propis de l’àmbit educatiu, ha inclòs altres aspectes com la igualtat de gènere.

El bàsquet i el futbol sala també tenen els seus propis casals

Paral·lelament a la proposta municipal, aquest estiu el Club Bàsquet Vila de Montornès i l’Associació Esportiva Montornès Futbol Sala també impulsen els seus propis campus esportius. Cadascun ha arribat a la cinquantena d'infants i joves per setmana. A més de practicar els seus respectius esports, als dos casals els infants reben visites de jugadors/es professionals i fan excursions, entre altres activitats.

 

Arxivat a: Educació
Jocs d'aigua al Casal de Vacances de l'itinerari de lleure, al pati de l'Escola Can Parera.
Activitats relacionades amb el joc Jumanji, al Casal de Vacances de l'itinerari de lleure.
Jocs d'aigua al Casal de Vacances de l'itinerari de lleure, al pati de l'Escola Can Parera.
Balls i música al Casal de Vacances de l'itinerari de lleure, al pati de l'Escola Can Parera.
Tallers de plantació de llavors al Casal de Vacances de l'itinerari de lleure.
Activitats al Casal de Vacances Esportiu, al CEM Les Vernedes.
Activitats al Casal de Vacances Esportiu, al CEM Les Vernedes.
Al casal del Club Bàsquet Vila de Montornès reben la visita de jugadors/es professionals com la d'Ari Geli.
Casal del l'Associació Esportiva Montornès Futbol Sala.
Formació sobre igualtat de gènere a l'equip de monitors/es del casal.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona